Uf, srčna izbranka Luke Basija skočila v kopalke in pokazala svojo izklesano postavo, Nastja je res prava lepotica!

29. 6. 2022
Deli
Uf, srčna izbranka Luke Basija skočila v kopalke in pokazala svojo izklesano postavo, Nastja je res prava lepotica! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Zase je izbrala čudovito barvo, ki dodatno poudari njeno lepo polt.

Nastja Gabor je priljubljena pevka in partnerka Luke Basija, s katerim imata dva otroka. A na njeni postavi se to niti malo ne pozna! Še vedno je videti kot mlado dekle, kar še posebej pride do izraza, ko si obleče kopalke.

Ste že slišali, kako poje Nataša Pirc Musar? Navdušeni boste!

Tokrat je svoje oboževalce razveselila s prizorom, ob katerem je marsikomu postalo vroče. Nosi namreč dvodelne kopalke - zgornji del je svetlo modre barve in se zaveže z vrvicami, spodnji pa je nekoliko temnejši, klasično krojen bikini. Čez kopalke je oblekla seksi, mrežasto oblekico za na plažo, tako da bi končni vtis lahko ocenili s čisto desetko!

Luka je zagotovo ponosen na svojo lepo srčno izbranko, ki ji ob vseh obveznostih. tako družinskih kot poslovnih uspeva najti še čas, da lepo poskrbi zase. Sama se zagotovo zaveda, da je to še kako pomembno - zdravje in dobro počutje sta na prvem mestu, odličen videz pa je zgolj posledica te pozornosti, ki jo namenja sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu