Ooo, taka je bila Anja Rupel, ko je bila še rosno mlada, se spomnite TEGA prizora?

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
27. 10. 2022

Na neke druge čase je spomnila s čudovito, črno-belo fotografijo, na kateri pozira kot fotomodel.

Naša pevka in radijska voditeljica Anja Rupel je vedno veljala za zelo fotogenično damo, ki je brez težav preizkušala razne modne stile in se v zanimivih opravah postavila pred objektiv znanih fotografov. Ob tem so nastali prizori, kot je spodnji in na katerega je Anja spomnila z objavo na svojem profilu na Instagramu.

Jasna Kuljaj si je privoščila TO, da bi se izognila drenjanju: Videti je spočita in prava paša za oči!

Na sliki je še rosno mlada in nosi zanimivo in nevsakdanjo opravo, ki je na njej videti odlično! Tudi pričeska je zelo zanimiva, se vam ne zdi? Spominja na damo iz nekih drugih časov, a hkrati je tudi - brezčasna. Anja se z leti ni kaj veliko spremenila, še vedno je izjemno mladostna in vedno, ko se pojavi v javnosti, očara vse prisotne. Ne skriva dejstva, da skrbi za svoje dobro počutje in zdravje - redno telovadi in veliko časa preživi v naravi.

Alenka Košir je doživela TO spremembo, ki ni mačji kašelj, njena hčerka je odšla od doma!

Zdaj živi drugačno življenje kot takrat, ko je nastopala v skupini Videosex, pozneje pa še samostojno. Z njenim Alešem Klinarjem sta si ustvarila lep dom in uživata v družbi njune hčerke, ki je pred kratkim praznovala 20. rojstni dan. Anja je ob tem ugotovila, da čas res prehitro teče in da otroci zelo hitro odrastejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)