Uf, tako vroče Ane Tavčar že dolgo nismo videli, pred objektiv samo v modrčku, po ločitvi kar cveti!

Uf, tako vroče Ane Tavčar že dolgo nismo videli, pred objektiv samo v modrčku, po ločitvi kar cveti! (foto: Arhiv) Arhiv
9. 2. 2023

No, to pa je nekaj, kar lepa voditeljica le redko naredi (in je prava škoda, bi rekli njeni oboževalci).

Ana Tavčar ob sobotnih popoldnevih v družbi Lorelle Flego popestri dan marsikateremu gledalcu in gledalki. Radi ju spremljajo in prisluhnejo vedno zanimivim temam, ni pa odveč tudi dejstvo, da sta obe vedno tako lepo urejeni in prava paša za oči. Hkrati pa še modni navdih, saj marsikatera prav pri njima dobi zamisel za popestritev garderobe s trendovskim kosom.

No, v prostem času pa si Ana Tavčar nabira novih moči in energijo, ki jo potrebuje za delo, v katerem tako neskončno uživa. Pogosto se poda v naravo, kjer si zbistri um, pomaga pa si tudi z vadbo joge, kot je pokazala na Instagramu. Tako poskrbi za prožnost svojega telesa, s pravilnim in globokim dihanjem pa "prediha" marsikatero težavo, ki bi ji sicer povzročila stres.

Preberite še: Presrečna Zala Djuric vsem sporočila lepo novico! Čestitke dežujejo!

Še posebej je padlo v oči dejstvo, da se je Ana pred objektiv postavila v oprijetem, športnem modrčku, in pokazala, da je njena postava resnično utrjena in čvrsta. Tako raven trebušček bi si želela marsikatera, a za to se je treba potruditi - Ana ga je brez težav pokazala pred radovednim očesom kamere.

"Nekaj minut joge vsako jutri naše telo nauči, da se pretegne in prilagodi, tako da se takrat, ko nas pretegne življenje, ne zlomimo," je ob lepih prizorih v angleščini napisala Ana in uporabila citat Jasona Garnerja. To pa je resnica, ki jo sama ve najbolje - v zadnjem času ji ni bilo ravno najlepše, saj se je ločila od partnerja. To pa je nekaj res stresnega, a ona je vse skupaj sprejela kot del življenja, brez velike drame - kar je prava umetnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Značke: Ana Tavčar