Naša pevka ne skriva dejstva, da med porodniškim dopustom na vso moč uživa in razvaja svojo družinico ...
... tudi z dobrotami, ob katerim se nam - to mirno priznamo - kar sline pocedijo. Tanja Žagar se ne znajde odlično samo pred mikrofonom, kamerami in na odru. Je nadvse spretna kuharica, ki zna pripraviti odlične dobrote, ki jih njeni domači zelo hitro "zmažejo."
Preberite si še: Alenka Košir je zelo ponosna, uspelo ji je narediti nekaj, za kar je potrebno veliko truda, znanja, pa tudi nadarjenosti
Že večkrat je pokazala, da je prava mojstrica peke peciv in ostalih sladkih dobrot, pa tudi druge jedi zna odlično pripraviti. Oboževalci jo vedno, ko pripravi kakšno sladico, sprašujejo po receptu, Tanja pa jim rada ustreže, kot je naredila tokrat. Zagotovo bodo številni pri njej našli navdih za pripravo preproste sladice, ki je tudi videti nadvse odlično.
Tukaj je Tanjin recept za lečin zamorček:
Sestavine:
- pol skodelice kuhane leče (prej jo je treba namočiti)
- pol skodelice kikirikijevega masla
- tretjina skodelice medu
- ena skodelica ovsene moke
- pol žličke pecilnega, četrt žličke soli
- skodelica nasekljane črne čokolade
Priprava:
lečo, kikirikijevo maslo, med in sol s paličnim mešalnikom zmiksajte v gladek pire. Prestavite ga v večjo posodo, dodajte mu ovseno moko, pecilni prašek in pol skodelice nasekljane čokolade. Vse skupaj zmiksajte z mikserjem. Namastite pekač, zmes enakomerno razporedite po pekaču in jo posujte z nasekljano čokolado, ki je ostala. Pecite od 20 do 25 minut na 180 stopinj.
"Zraven zelo paše stepena sladka smetana in kakšna kepica valiljevega sladoleda," še dodaja Tanja.
View this post on Instagram
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču