Uf! Te mini bikinke so komaj zadrževale obline Gaje Prestor, take je že nekaj časa nismo videli

Uf! Te mini bikinke so komaj zadrževale obline Gaje Prestor, take je že nekaj časa nismo videli (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
10. 1. 2023

Spletna vplivnica, voditeljica in pevka vedno znova zna presenetiti svoje oboževalce.

Gaja Prestor je čudovita mlada dama, ki je ponosna na svoje telo in to tudi pokaže! Tako sledilce navdušuje z različnimi prizori - pred kratkim jih je razveselila s posnetki, na katerih nosi seksi spodnje perilo (in marsikateri ženski dala navdih), zdaj pa je čisto očarala z mini bikinkami, ki so komaj zajezile njene bujne obline.

Preberite še: Našli smo takšne fotografije znane Slovenke, ki ima profil tudi na Onlyfans

Fotografije so nastale (verjetno) že pred časom, in sicer na grškem otoku Santoriniju, a objavila jih je zdaj. Na njih seksi temnolaska uživa s skodelico kave v roki, medtem ko se sprošča. Seveda je s temi prizori svojega zaobljenega telesa takoj požela veliko pozornosti sledilcev, ki so ji sporočali, da je preprosto seksi.

Zdaj je Gaja nadvse samozavestno dekle, a vedno ni bilo tako - in to bo marsikoga presenetilo! Leta 2018 je v intervjuju, ki ga je dala za Cosmopolitan, dejala, da je včasih bilo z njo precej drugače. "Ko sem bila majhna, sem bila bolj 'buckast' otrok. Tega se sploh nisem zavedala, dokler me niso začele v osnovni šoli glede teže zbadati sošolke. Na družbenih omrežjih so mi pisale zlobne komentarje. Imela sem zelo slabo samopodobo in nobene ljubezni do sebe, zato nisem marala hoditi v šolo. Želela sem si biti takšna punca, kakršne sem videla v revijah," je takrat povedala Gaja.

Dodala je, da se je začela zavedati, da mora najprej vzljubiti samo sebe - potem so se začele kazati spremembe, tudi na telesu. No, zdaj so ti časi že zdavnaj za njo, njena samozavest pa je nesporna!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)