Uf, Tina Gaber ni skrivala, da je v tej družbi zeloo uživala, njen nasmeh pove vse!

18. 9. 2023
Deli
Uf, Tina Gaber ni skrivala, da je v tej družbi zeloo uživala, njen nasmeh pove vse! (foto: Instagram/Screenshot/Tina Gaber)
Instagram/Screenshot/Tina Gaber

Minuli konec tedna se je udeležila dobrodelne tekme v ljubljanskih Stožicah in očitno je, da je na vso moč uživala - tako v tekmi kot v družbi.

Tina Gaber, srčna izbranka premierja Roberta Goloba, se skupaj z njim pojavlja na javnih dogodkih, kjer pa so številne oči uprte prav vanjo. Vedno je zelo elegantno urejena, izbira oblačila, ki so priložnosti primerna, in tako je bilo tudi tokrat. Odločila se je za oprijeto, pleteno obleko peščene barve s srebrnim podtonom, ki jo je popestrila z belim pasom z veliko in elegantno zaponko. Zraven je nosila majhno torbico.

Luka Basi in Nastja Gabor sta se že pred časom razšla, tukaj pa so zdaj vse podrobnosti

Ker je vitka, ji oprijeti kosi zelo lepo pristojijo - v kombinaciji z njenimi dolgimi, temnimi lasmi, je tudi tokrat uspela pokazati odličen stajling, ki ga bodo zagotovo kopirale številne mladenke. Sicer pa je sama na Instagramu pokazala prizore s tekme, in jasno je, da se je imela zelo lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Seveda je k temu pripomogla tudi izbrana družba. Sicer pa je veliki spektakel v Stožicah presegel pričakovanja, saj so z dobrodelno tekmo za žrtve poplav zbrali več kot tri milijone evrov!

"Na seznamu sodelujočih je skupaj 36 znamenitih nogometnih imen, med njimi Luis Figo, Gianluigi Buffon, Mario Mandžukić Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Vladimir Šmicer, Nemanja Vidić, David James, Giorgos Karagounis, Mikael Silvestre in številni drugi. Tekmo pa je sodil nekdaj najbolj priznani evropski sodnik, Italijan Roberto Rosetti. Kot veliko presenečenje večera se je po Stožicah v modrem dresu sprehajal tudi Zlatan Ibrahimović, nedvomno eden največjih zvezdnikov nogometa.," so o tekmi zapisali na portalu 24ur.com.

BONUS VIDEO: Sandi Zajc - prostovoljni gasilec, ki je skozi deročo vodo reševal otroke iz vrtca