Uf, to pa je prizor! Gregor Čeglaj v kopalkah pokazal svoje izklesane mišice

Uf, to pa je prizor! Gregor Čeglaj v kopalkah pokazal svoje izklesane mišice (foto: POP TV) POP TV
7. 6. 2021

Čeprav je polno zaposlen, si zna vzeti tudi kakšen trenutek za svojo sprostitev.

Gregor Čeglaj je z udeležbo v šovu Sanjski moški zagotovo postal zelo prepoznaven obraz, ki pritegne pozornost, kjerkoli se že pojavi. Zato ne čudi dejstvo, da ima veliko obveznosti. Hkrati pa je moški, ki dobro ve, da je treba poskrbeti zase in za svoje dobro počutje, saj smo le tako lahko kos vsem zahtevam vsakdanjega tempa.

Pred kratkim si je tako vzel malce časa in se ob bazenu nastavil toplim sončnim žarkom. Prizor, ki je nastal ob tem, je objavil na družbenem omrežju in takoj požel veliko pozornosti, saj je bil v kopalkah - pokazal je svoje izklesano telo ter čvrste mišice, s tem pa navdušil svoje sledilce, ki so mu namenili številne pohvale.

Sicer pa je prepoznavnost Gregorju prinesla nove poslovne ponudbe - kot pravijo zaposleni v farmacevtskem podjetju, v katerem je Gregor delal, se je sam odločil, da svoje staro delovno mesto zamenjal za novo. Zaradi nastopa v šovu je dobil veliko ponudb za sodelovanje z različnimi blagovnimi znamkami, zato naj bi se podal na pot vplivnostnega marketinga. Videli bomo, kaj bo prinesla prihodnost, a dvoma ni: postavni Gregor bo brez dvoma znal izrabiti priložnosti, ki se mu ponujajo.

 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GREGOR ČEGLAJ ★21☆ (@gregor_ceglaj)

Priporočamo