Uf, to pa je prizor, seksi Hajdi Korošec v kopalkah pokazala čvrsto zadnjico

Uf, to pa je prizor, seksi Hajdi Korošec v kopalkah pokazala čvrsto zadnjico (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
12. 4. 2021

V teh tigrastih enodelnih kopalkah smo lepo podjetnico in nekdanjo pevsko zvezdnico že videli.

A očitno se jih ne naveliča. Zakaj pa bi se jih? Saj ji izjemno lepo pristojijo, kar dokazuje fotografija, ki je nastala med njenimi družinskimi počitnicami. Hajdi Korošec Jazbinšek tokrat leži na trebuhu, tako da je marsikdo občudoval njeno napeto zadnjicah, ki je v visoko izrezanih kopalkah lepo vidna.

"Moraš se preboriti skozi slabe dneve,  da bi si zaslužil najboljše dneve tvojega življenja." To je stavek, ki ga je Hajdi pomenljivo zapisala ob lepi fotografiji. Trenutno se skupaj s soprogom Urbanom in s sinovoma mudi v Združenih Arabskih Emiratih, kamor so pripotovali s Kanarskih otokov. Pred kratkim so se namreč odpravili na počitnice, vzeli so si čas samo zase in si oddahnili pred vsakdanjimi obveznostmi.

Med drugim so, kot je razkrila na Instagramu, poleg Dubaja obiskali tudi Abu Dhabi. "Priti v Abu Dhabi ni hec v teh časih. Način je, da si v Dubaju 10 dni, šele 11 dan lahko greš z negativnim PCR testom v glavno mesto Emiratov. Pravila so zelo stroga in če želiš ostati tukaj, se moras ponovno testirati 4 in 8 dan bivanja tukaj. Ravno zaradi teh omejitev tukaj ni čutiti običajnega masovnega turizma, prav tako pa so ponudbe hotelov se toliko bolj zanimive," je še zapisala Hajdi in tako z morebitnimi popotniki delila informacije o tem, kako potovati v teh časih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo