Uf, to pa je sprememba! Tina Gorenjak s precej drugačno pričesko - nam se zdi, da jo res pomladi!

23. 2. 2023
Deli
Uf, to pa je sprememba! Tina Gorenjak s precej drugačno pričesko - nam se zdi, da jo res pomladi! (foto: Nataša Muller)
Nataša Muller

Naša priljubljena igralka se je za tako drastično spremembo odločila zaradi vloge, ki jo igra.

Igralka Tina Gorenjak je ena od tistih znanih Slovenk, ki niti približno ne kaže svojih let. Z lahkoto se prelevi v različne like, ki jih uspešno odigra, zdaj pa jo lahko gledalci vidijo v predstavi Čudež, v kateri pa je videti precej drugače. Za to je zaslužna pričeska, kakršne pri njej nismo vajeni.

Preberite še: Tina Gaber povedala tisto, kar so vsi komaj čakali, da bo razkrila

Tina je dolgolasa temnolaska, to pričesko ima že vrsto let, za predstavo pa se je "preobrazila" v kratkolasko! No, njeni lasje sicer niso zelo kratki, saj gre za paža, a vseeno je to pri njej kar precejšnja sprememba, kot je videti na spodnjem posnetku. "Takole zgleda za odrom, tik pred predstavo ČUDEŽ 🥰 Še bolj zabavno pa je na odru 😁 Preverite sami, če je to res in kakšen čudež se zgodi ...," je ob posnetku med drugim zapisala Tina.

Morda vas še zanima: Blaž Švab ne skriva svojega navdušenja nad to zelo znano Slovenko, tole pravi o njej

Treba pa je poudariti, da Tina za potrebe predstave nosi lasuljo in da se ni poslovila od svojih dolgih las. Nam se zdi, da ji tudi takšna frizura zelo lepo pristoji in da je z njo videti še bolj mladostno. Kdo ve, morda se bo tudi sama kdaj odločila za spremembo pričeske - in ne samo na odru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)