Uf, vroča Špela Grošelj dodobra dviguje temperaturo, samo poglejte te obline!

Uf, vroča Špela Grošelj dodobra dviguje temperaturo, samo poglejte te obline! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
16. 6. 2021

Velja za veliko ljubiteljico poletja in toplih temperatur, zato vsak prosti trenutek izkoristi za skok na obalo.

Špela Grošelj je na pomlad komaj dočakala svoj prvi izlet v obmorske kraje, kjer se je nagradila s kosilom v svoji priljubljeni restavraciji. Zdaj pa je pokazala, v kakšnem ritmu bo minevalo njeno poletje - v nadvse sproščenem, verjetno kombiniranem z delovnimi obveznostmi.

Lepa pevka in voditeljica si je že očitno privoščila skok v morje, vsaj tako bi lahko pomislili ob pogledu na sliko, na kateri je v preprosti, belo-modri obleki z naramnicami, njeni mokri lasje pa so zaviti v brisačo. Ker ji ena naramnica nagajivo pada z ramena, se je marsikdo vprašal, ali pod obleko sploh nosi modrček, saj ni videti njegove naramnice.

V vsakem primeru pa je jasno, da se Špeli leta niti malo ne poznajo, saj je tudi v tako sproščenem outfitu in brez šminke videti izjemno mladostno, živahno in iskrivo. Kljub temu, da v zadnjem času ni nastopala na odrih in ni imela neposrednega stika s svojo publiko, jo to ni niti malo zamorilo - čas koronavirusa je znala izkoristiti za drugačne poslovne podvige, tako da ji ni bilo niti malo dolgčas.

Postavna svetlolaska bo brez dvoma tudi poletje znala izrabiti za aktivnosti, ki so ji najbolj pri srcu: za vodne športe, ples, zabavo in druženja s svojimi najbližjimi prijatelji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Priporočamo