Uf, Zala Djuric še nikoli ni bila tako vitka, njene dolge noge so požele veliko pozornosti in tu je razlog zakaj je tako

18. 1. 2023
Deli
Uf, Zala Djuric še nikoli ni bila tako vitka, njene dolge noge so požele veliko pozornosti in tu je razlog zakaj je tako (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Pred kratkim je bila v Ljubljani težko pričakovana premiera filma Dedek gre na jug, ki se ponaša z odlično igralsko zasedbo in zanimivo zgodbo.

Film je režiral Vinci Vouge Anžlovar, ki je pred 32 leti tudi poskrbel za režijo filma Babica gre na jug. Med gledalci je bilo mogoče opaziti glavna igralca Borisa Cavazzo in Vlada Novaka, pa tudi ostale sodelujoče: Zalo Djuric, Jonasa Žnidaršiča, Gorana Navojca, Marušo Majer, Daria Varga ... Večer je bil nadvse lep in zabaven, Zala Djuric pa je s svojo opravo poskrbela, da so bile vse oči uprte vanjo.

Preberite še: Tanja Žagar razkrila zelo osebni in lep spomin o preroških znakih, ki so ji napovedali otroka

Nosila je zelo zanimivo opravo, ki je še dodatno poudarila njeno vitko postavo. Gre za komplet - črne, ozke hlače in zgornji del, ki je stisnjen kot korzet in v črno-zeleni kombinaciji. Zraven je obula črne čevlje s petko, kar je še podaljšalo njene dogle noge.

Številni se je niso mogli nagledati in videti je zelo vitko - njen pas je zelo ozek, noge pa izjemno vitke. Zala je zagotovo mlada igralka, ki skrbi za svoje zdravje in dobro počutje, tako kot njena ponosna starša, Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro. Redno telovadi in pazi na prehrano, že po naravi pa je nagnjena k vitkosti, tako kot Tanja in Branko.

Sama je ponosno objavila prizore s premiere na svojem Instagram profilu, na kar so se odzvali njeni sledilci. Številni so ji sporočali, da komaj čakajo, da si bodo lahko ogledali film, ki bo brez dvoma postal prava uspešnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)