Uf, zaradi tega pa smo ji malce fovš, Rebeka Dremelj res zna uživati in si privoščiti dobrote

Uf, zaradi tega pa smo ji malce fovš, Rebeka Dremelj res zna uživati in si privoščiti dobrote (foto: Instagram) Instagram
5. 7. 2021

Naša nekdanja misica in pevka uživa na zasluženih počitnicah na rajskih Maldivih skupaj s soprogom Sandijem.

Trenutno se ima Rebeka Dremelj zelo lepo, saj si nabira novih moči za svoje podjetniške podvige. Pred kratkim je pripravila zabavo ob obletnici njene strani nepremagljiva.si, potem pa je odpotovala v kraje, ki slovijo po svojih čudovitih peščenih plažah. A tudi v svojem prostem času ne pozabi na zveste oboževalce, ki jih razveseljuje z lepimi prizori neokrnjene narave, pa tudi s fotografijami, na katerih pokaže, kako uživa.

"En kokos na dan, prežene kar nekaj težav stran.... Namesto jutranje kave kokosova voda, polna kalija in ostalih vitaminov. Kokosova voda recimo pomaga tudi pri dehidraciji, vročinskih kapi( ta je bogami tukaj kar možna, glede na to, da je takoooo vroče....), prebavnih težavah, slabosti, šibkega libida itd. Novejše raziskave nakazujejo, da naj bi bila koristna tudi pri preprečevanju rakavih obolenj, visokega krvnega sladkorja, ledvičnih kamnov... Tako da jo po novem pijem vsak dan, pa da vidmo kako bom zdrava prišla nazaj...," je zapisala ob prizoru, ki je marsikomu naredil "lušte."

Jasno je, da tudi na počitnicah pazi na svoje zdravje in dobro počutje ter si privošči tako pijačo in hrano, ki ji je pisana na kožo - zdravo in okusno hkrati. Brez dvoma je uživala v okusnem in zdravem napitku, svoja spoznanja pa je nesebično delila z drugimi. Mimogrede, videti je res odlično - mladostno in razigrano, kot se na počitnicah tudi spodobi, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo