Uff, Ana Tavčar Pirkovič je v teh pajkicah videti več kot odlično, njena zaobljena zadnjica pa je v prvem planu!

16. 9. 2022
Deli
Uff, Ana Tavčar Pirkovič je v teh pajkicah videti več kot odlično, njena zaobljena zadnjica pa je v prvem planu! (foto: RTV)
RTV

Pokazala je, kako začne svoja jutra - in to v opravi, ki je pustila brez sape!

Naša svetlolasa voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je tudi nadvse postavna gospa, ki ne skriva dejstva, da se še kako potrudi vzdrževati čvrsto in vitko figuro, ki pri njej ni naključje. Redno telovadi in pazi na prehrano, kar se ji resnično obrestuje.

Preberite še:  Tanja Žagar pokazala svoje kipeče obline v globokem dekolteju: Ne boste se je mogli nagledati

To je jasno razvidno s prizorov, ki jih je objavila na Instagramu in z njimi zelo razveselila svoje številne oboževalce. Ti so jo odkrito občudovali, saj je resnično prava paša za oči. Če sklepamo po njenem zapisu ob lepih prizorih, jutra začne z rekreacijo - rada se  usede na kolo in se odpravi v naravo. Ob tem je pokazala, kakšna je njena športna oprava in lahko ugotovimo samo, da je v njej videti fantastično!

Zase je izbrala beli top brez rokavov in mehke ter udobne pajkice v vijolični barvi. Te se ji odlično prilegajo in poudarijo njene vitke noge ter zaobljeno zadnjico (fotografije si lahko ogledate, če podrsate desno).

Nič čudnega ni, da je v tej opravi požela številne všečke in lepe besede - njeni sledilci so jo dobesedno zasuli s komplimenti. Upamo, da bo njih (in nas) še kdaj razveselila s tako čudovitimi prizori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)