Uff, Kaja Casar (Sanjski moški) na španskem otoku doživela nesrečo, nič kaj prijetno ji ni bilo

Uff, Kaja Casar (Sanjski moški) na španskem otoku doživela nesrečo, nič kaj prijetno ji ni bilo (foto: POP TV) POP TV
4. 7. 2022

Konec aprila se je skupaj z Anjo Širovnik preselila na Tenerife, zdaj pa je sporočila, da je doživela res veliko neprijetnost.

Kaje Casar in Anje Širovnik se še zagotovo spomnite iz šova Sanjski moški. Punci sta pozneje sklenili, da se preselita na Tenerife, kjer jima je lepo, a Kaja je razkrila, da je doživela nesrečo.

Mirjam Poterbin PRVIČ odkrito o temni plati življenja Luke Dončića v Dallasu

V Instagram zgodbi je razkrila, kaj se ji je zgodilo. Sama se namreč po otoku vozi s skejtom. Medtem, ko se je vozila po pločniku, pa se je pojavil voznik na električnem skiroju, ki se seveda ne bi smel peljati po pločniku.

"Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, a je gledal v vse smeri.  S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno poletel" naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, zlomila roko ...," je dejala Kaja.

Rekla je, da ima nekaj odrgnin, bolita pa jo kolk in komolec. No, voznik jo je še vprašal, ali je v redu, in se odpeljal naprej. Sama poudarja, da je hvaležna, da je cela. Ah, njen primer potrjuje rek, da nesreča nikoli ne počiva. Tudi v vročih dneh je treba biti previden, ne samo na cesti, ampak očitno tudi na pločniku.