Uff, sinu Rosvite Pesek ni bilo niti malo lepo, a zdaj že okreva, kar je tudi pokazal (in vse dobro mu želimo)

Uff, sinu Rosvite Pesek ni bilo niti malo lepo, a zdaj že okreva, kar je tudi pokazal (in vse dobro mu želimo) (foto: Bobo/Instagram/fotomontaža) Bobo/Instagram/fotomontaža
21. 12. 2022

Je mladi očka in uspešni podjetnik, ki je predan tako družinskim kot poslovnim obveznostim.

Včasih se morda še premalo zavedamo, kako pomembno je dobro zdravje. Marsikomu se to zdi nekaj samoumevnega, dokler nam je ne zagode - in takrat znamo življenje ceniti še malce bolj.

Zdaj je že jasno, zakaj Sanjski Blaž morda z nobeno od deklet ne bo ostal v razmerju!

Filip Pesek je pred kratkim moral na poseg - poškodoval si je gleženj. Namesto za klasični kirurški poseg je šel na artroskopijo. Vse skupaj je zdaj že za njim in uspešno ter lepo okreva, kot je pokazal svojim sledilcem.

"Dober feeling. Res. Gleženj se dobro odziva. Roka je naravnana. Kondicije sicer (še) nimam, a tudi to bo prislo. Mogoče 😅. In čeprav ta bogi met na koš ne izgleda kot “big deal”, zame je. In zato ga objavljam 🙏.  With much love, Filip," je zapisal ob posnetku, na katerem igra košarko ter se hkrati zahvalil vsem, ki mu tako ali drugače pomagajo pri procesu rehabilitacije.

Nuša Derenda po 35 letih ljubezni s Frenkom zdaj sporočila tole novico, takole je v resnici!

Ves čas je ob njemu tudi njegova soproga Nastja skupaj z njunim sinčkom Mateom. Oba se veselita Filipovega hitrega okrevanja. Dobrim željam se pridružujemo tudi v našem uredništvu in družinici želimo vse najboljše. Bravo, Filip!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Pesek 🔥 (@filippesek)