Ufff, to pa je res neprijetno, Filip Flisar ni skrival, da ga je vse skupaj res bolelo

Ufff, to pa je res neprijetno, Filip Flisar ni skrival, da ga je vse skupaj res bolelo (foto: GORAN ANTLEY) GORAN ANTLEY
5. 5. 2021

Simpatični Filip se je poslovil od profesionalne športne kariere, a nekatere neprijetne posledice so (žal) ostale.

Ker več ni aktivni tekmovalec, se je očitno lotil saniranja poškodb, ki so nastale v minulih letih njegove športne kariere - gre za posledice padcev, nekateri so bili očitno kar precej hudi.

Zdaj se je Filip svojim spletnim sledilcem oglasil iz bolniške postelje in na družbenem omrežju objavil nekaj fotografij, na katerih je videti, kako se mu zdaj godi. Prestal je namreč operacijo kolenskih vezi, po njej pa zdaj že lepo okreva.

A to žal ni vse - zaradi padcev si je moral operirati tudi nos, kar je precej boleče. Filip tega ni skrival. "Dragi otroci. To, da si velikokrat zlomiš nos in misliš, da si frajer, je zabaven del. Ko pa je po mnogih letih potrebna sanacija, da lahko znova dihaš, to pa ni tako zelo zabavno," je razložil Filip in priložil precej zgovorne posnetke.

Dodal je še, da je koleno res bolje, nos pa ga še vedno noro boli, a tudi to bo boljše. Lahko samo dodamo: zagotovo bo, saj je znan po svojem pozitivnem odnosu do življenja in borbenosti. Nobenega dvoma ni, da bo tudi ta izziv uspešno prestal. Filip, vse dobro tudi iz našega uredništva!

Filip Flisar