Uffff: Takole je nova Aleševa izbranka videti v kopalkah! (Poroka na prvi pogled)

28. 3. 2023
Deli
Uffff: Takole je nova Aleševa izbranka videti v kopalkah! (Poroka na prvi pogled) (foto: Posnetek zaslona/Planet TV)
Posnetek zaslona/Planet TV

Aleš je po težki izkušnji z Jasmino v šovu Poroka na prvi pogled dobil novo priložnosti, tokrat je njegova izbranka znana Slovenka in zanimivo bo videti, kako jima bo šlo.

Nova Aleševa izbranka je znana Slovenka Anna Paynich, ki ima s šovi že nekaj izkušenj, a tovorstni šov bo tudi za njo velika preizkušnja in prav zanimivo bo videti, kako se bo po hudi kalvariji z Jasmino, tokrat z novo izbranko ujel Aleš. Mnogi že komaj čakajo, da vidijo, če bo tokratni zakon bolj uspešen.

"Videti je prijetna. Že njena pojava, ko sem jo pogledal, sem si rekel: 'To pa je to.'" je o prvem vtisu dejal Aleš, Anna pa je dodala: "Čutim toplino in umirjeno energijo, tako da sem zelo pozitivno presenečena." No, to se vsekakor sliši obetavno in videti je, da sta naredila dober začetek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

Mi pa smo Anno že poiskali na spletu in videli, da je v kopalkah videti prava lepotica, ki obrača številne glave in prav verjetno bo tako, da se bo na njene čare ujel tudi Aleš, saj je zares prava krasotica.

Preberite še: Ta lepotica je nekoč grela posteljo Sebastianu Cavazzi in danes je videti takole!

Vabimo vas še k ogledu podcasta:

Nina Pušlar je slovenska pevka s številnimi uspešnicami, katere si prepevamo na vsakem koraku. "Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."