Ugibanja o dovoljenju za bivanje staršev Melanie Trump v ZDA

Ugibanja o dovoljenju za bivanje staršev Melanie Trump v ZDA (foto: profimedia) profimedia
Vir: Story
12. 3. 2018

Po besedah njunega odvetnika naj bi imela oče in mati ameriške prve dame Melanie Trump, 73-letni Viktor Knavs in 71-letna Amalija Knavs, dovoljenje za delo in bivanje v Ameriki.

Po pisanju ameriškega Washington Posta, ki je dobil podatke iz različnih virov, naj bi bili starši prve dame Melanie Trump v postopku za pridobitev ameriškega državljanstva. Čakali naj bi le še na uradno prisego.

Viktorja in Amalijo Knavs zastopa newyorški odvetnik Michael Wildes, ki je potrdil, da imata zakonca že zeleno karto. To je vse, kar je bil voljan povedati, saj naj bi ga zakonca prosila za spoštovanje zasebnosti.

Sicer pa prva dama Melania še vedno jemlje dih, kjerkoli se pojavi, saj navdušuje z brezhibno postavo in elegantnimi oblačili. Pred dnevi je predsednik Trump v ovalni pisarni Bele hiše sprejel avstralskega premierja Malcolma Turnbulla in njegovo soprogo Lucy. Seveda je ob Donaldu stala njegova žena Melania in kot navadno so bile vse oči uprte vanjo, saj je izstopala s svojo eleganco in izdelanim okusom za oblačenje. Med Američani je vedno bolj priljubljena in velja za pravo modno ikono.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story6/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 6/2018

Story 6/2018, od 01. 03. 2018