Ugibanja o nosečnosti Melanie Trump

Ugibanja o nosečnosti Melanie Trump (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
29. 7. 2017

V tednu, ko so raziskave pokazale, da je ameriška prva dama kljub zadržanosti bolj priljubljena od Donalda Trumpa, so vse glasnejše postale tudi govorice o tem, da se bo prvi ameriški družini pridružil novi član. Ali bo mali Barron čisto zares končno dobil družbo v Beli hiši, sicer še ni znano, so pa številni svetovni mediji uprli oči v Melanijin nekoliko bolj zaobljen trebušček.

O d prvih govoric o tem je minil ravno mesec dni, saj so se prva vprašanja začela porajati 20. junija, ko se je 47-letnica v družbi svojega soproga v Beli hiši srečala s predsednikom Paname in njegovo ženo. Za to priložnost si je Melania omislila tajlirano obleko Michaela Korsa v svetlo modri barvi, v kateri je malce zaobljeni trebušček v resnici precej težko spregledati.

Tedaj je Google zabeležil kar 750-odstotni skok brskanja za iskalnim nizom 'Melania Trump v pričakovanju',  zato tematika seveda ni ostala neopažena niti med predstavniki sedme sile. Melania, ki je mama 11-letnega Barrona, je še lani sicer priznala, da z Donaldom ne načrtujeta naraščaja in dodala, da je s svojim 'malim' in 'velikim' fantom več kot zadovoljna.

Če za trenutek skočimo v preteklosti in se spomnimo Melanie iz leta 2006, ko sta s poslovnežem in ameriškim veljakom Donaldom dočakala prvorojenca, lahko sklepamo, da multimilijonar, ki je že zdaj očka šestim otrokom, nad naraščajem ne bi bil preveč navdušen. 27. septembra 2005, ko je v medijski prostor udarila novica, da zakonca Trump pričakujeta otroka, je prišla tudi vest o tem, kako je Donald sprejel dejstvo. "Nekega dne v avgustu je prišel domov in povedala sem mu, da bo očka. Na začetku je moral novico nekako sprocesirati. Zanj je bilo to veliko presenečenje. Ko je dojel, pa je bil zelo vesel," je reviji People Melania povedala leta 2006, Donald pa je dodal še, da se je otrok v njuni zvezi zgodil zelo hitro – čeprav sta bila takrat skupaj že dobrih šest let.

O Melanijini nosečnosti je bilo takrat povedanega veliko. Med drugim tudi to, da naj bi si prav Melania želela otroka, medtem ko naj bi si Donald predvsem želel ženinega lepega telesa. Eden od njunih bližnjih virov naj bi tedaj razkril, da sta zakonca sklenila neko vrsto 'pogodbe', v kateri naj bi Melania Donaldu obljubila, da bo po nosečnosti imela prav takšno postavo kot pred njo, kar ji je, roko na srce, uspelo z odliko. Barron se je rodil 20. marca 2006 po osemurnem porodu. Donald je prihod sina naznanil 20 minut po rojstvu, ko je zapisal: "Ostajam mlad, je res? Dokler delam otroke, sem mlad." Sploh ne dvomimo, da bi bil odziv po morebitnem prihodu novega naraščaja enak.

In čeprav na vprašanje, ali bosta Trumpova na svetu pozdravila še enega otroka ali ne, pravega odgovora še nimamo, je jasno, da že vse od začetka svoje manekenske kariere Melania vestno skrbi za svojo postavo. Če ni eno, je drugo in tako so se po začetku špekulacij o novem malem Trumpu tudi svetovni mediji odločili pobrskati po Melanijini prehranjevalni dieti. "V resnici ne gre za dieto, ampak za zdravo življenje. Rada jem zdravo, ker se tako bolje počutim in imam več energije," je za tuj medij Refinery29 v letu 2012 povedala Melania in dodala, da bi si težko izbrala svoj najljubši prigrizek.

"Rada imam sadje ali kakšen manjši košček čokolade. Po mojem mnenju telo tudi to potrebuje," je prepričana postavna prva dama, ki se rada pregreši tudi s požirkom dietne kole – v originalni stekleni embalaži, ne plastični –, svoje dneve pa naj bi začela s sadnimi zmešančki z zajetnim dodatkom prehranskih dopolnil in vitaminov. "Redno jemljem vitamine A, C in E, s katerimi ohranjam zdrav videz svoje kože, las in nohtov," je povedala v enem od intervjujev za tuje medije. "Mislim, da je zdravo imeti svoje pregrehe in da je s tem vse okej, dokler jih uravnaš z zdravo prehrano," je povedala pred časom in dodala, da sicer poje veliko sadja in zelenjave, na vrh seznama lepotnih obveznosti pa je tudi zadostno pitje vode. "Prav ti prijemi so mi pomagali pri vračanju v formo po rojstvu sina," je še priznala v preteklosti.

V vlogi gospodinje

Svojo selitev v Belo hišo je naznanila s tvitom. "Veselim se novih spominov, ki jih bomo ustvarili v svojem novem domu," je zapisala ob fotografiji, na kateri je ujela pogled skozi okno. In kot kaže, se je v prvih tednih prav v hiši zadržala največ časa in s tem že nakazala odgovor na vprašanje, ki so si ga številni postavljali ob imenovanju Donalda Trumpa za ameriškega predsednika, kakšno vlogo bo zasedla kot prva dama.

Če gre sklepati po njenih začetkih, bo tudi v prihodnje skrbela za družinsko gnezdo, tako kot je veljalo do zdaj, saj je Barron še vedno v središču njene pozornosti. Že vse od njene selitve v Washington je bila namreč le redko videna na ulicah, tudi Donald je že povedal, da večere raje kot v družbi preživi doma. A kot je povedala v tujih medijih, po dolgem upiranju selitvi v Belo hišo zdaj uživa vsaj toliko, kot je v New Yorku, njene dolžnosti prve dame pa so, poleg vzgoje Trumpovega naslednika, visoko na njenem seznamu dnevnih opravkov, kar je potrdila tudi z udeležbo na številnih dogodkih.

Skrivnost dolgih in zapeljivih nog

O Melanijini telovadni rutini na spletu piše bore malo, smo pa izvedeli, da je že od nekdaj posebno pozornost namenjala treningu za noge, ki so njen večni lepotni adut. Že vse od začetka življenja v New Yorku naj bi se Melania po stanovanju sprehajala kar z utežmi, pripetimi na gležnje, kar je pomagalo razviti lepe dolge mišice na njenih stegnih.

Priporočamo