Ujeli smo novi vroči parček!

7. 5. 2014 | Vir: Lea
Deli
Stančka Šukalo s pevcem Ruskom (foto: revija Lea)
revija Lea

Na parkirišču pred koprskim nakupovalnim centrom Planeta Tuš smo med prvomajskimi prazniki ujeli vroč medijski parček, manekenko Stančko Šukalo s pevcem Ruskom.

Televizijska voditeljica in manekenka Stančka Šukalo, ki se je pred časom ločila od podjetnika Matjaža Šeška, svoje nove vroče ljubezni, pevca Ruska ne skriva pred javnostjo.

V prvih prvomajskih dneh smo vroč in nadvse zaljubljen parček Stančko in Ruska popolnoma nepričakovano ujeli v Kopru, natančeneje pred koprskim nakupovalnim centrom Planeta Tuš.

Stančka

Čeprav je manekenka v enem od medijskih pogovorov pred časom zatrdila, da ju z Ruskom veže le poslovno sodelovanje, lahko iz prve roke zatrdimo, da je tudi na ljubezenskem področju znova srečna. S pevcem Ruskom sta delovala zelo intimno in njuni romantični pogledi drug drugemu so nakazovali, da je med njima tista prava energija, kjer iskrene ljubezni ne manjka.

Pevec Rusko Richie je pred kratkim izdal novo pesem Mačkica, za katero je že posnel tudi videospot. Ogledate si ga lahko TUKAJ.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan