Ujeli so Francija Keka

21. 1. 2015

Paparaci so ujeli Francija Keka, ki se je ravno tisti dan, ko so na Prešernovem trgu podirali novoletno smreko, peljal s kolesom, pozornost fotografa pa je pritegnil zaradi 'tovora' v svojem naročju. Franci je namreč imel med vožnjo malce težav, saj je v rokah držal manjšo mizo, zavito v zaščitno folijo ...

Uvod je seveda zgolj svojevrstni 'teaser' za to, da vas opozorimo na novo Leo - iz katere smo si to fotografijo z ocvirkom na račun Keka tudi izposodili.

V novi Lei boste lahko seveda brali še vse kaj drugega kot zgolj to.

Med drugim pišejo o prvih družinskih trenutkih pri Pilji doma. Vlado in Katarina se te dni veliko ukvarjata s podiranjem kupčkov, polivanjem, menjavanjem plenic in vse kar sodi k dojenčkom.

Poleg domačih tračarij o Urški Bračko, ki se mudi na svetovnem izboru Miss Universe in Saši Lendero, ki je bojda obležala z visoko vročino, boste spet hitro na tekočem tudi s tujimi čvekami. Naj omenimo še zanimivejši odlomek iz ljubezenske zgodbe Gwyneth Paltrow:

"Brada Pitta, ki slovi kot eden najlepših moških na svetu, je ljubila v devetdesetih letih, natančneje med letoma 1994 in 1997. Takrat, v svojih zgodnjih dvajsetih letih, menda še ni bila pripravljena za razmerje z devet let starejšim ljubljencem žensk. Danes se ji to ne zdi več prav nič slabega, saj se v trenutkih, ko se ozre v preteklost in razmišlja o tem razmerju, zave, da se razmerje s hollywoodskim zvezdnikom, s katerim se je pri 24 letih celo zaročila, tako in tako ne bi obneslo."

Več o tem, zakaj tako misli, pa v novi Lei ;)

Lea

Priporočamo