Ujeli so Francija Keka

21. 1. 2015
Deli
Ujeli so Francija Keka

Paparaci so ujeli Francija Keka, ki se je ravno tisti dan, ko so na Prešernovem trgu podirali novoletno smreko, peljal s kolesom, pozornost fotografa pa je pritegnil zaradi 'tovora' v svojem naročju. Franci je namreč imel med vožnjo malce težav, saj je v rokah držal manjšo mizo, zavito v zaščitno folijo ...

Uvod je seveda zgolj svojevrstni 'teaser' za to, da vas opozorimo na novo Leo - iz katere smo si to fotografijo z ocvirkom na račun Keka tudi izposodili.

V novi Lei boste lahko seveda brali še vse kaj drugega kot zgolj to.

Med drugim pišejo o prvih družinskih trenutkih pri Pilji doma. Vlado in Katarina se te dni veliko ukvarjata s podiranjem kupčkov, polivanjem, menjavanjem plenic in vse kar sodi k dojenčkom.

Poleg domačih tračarij o Urški Bračko, ki se mudi na svetovnem izboru Miss Universe in Saši Lendero, ki je bojda obležala z visoko vročino, boste spet hitro na tekočem tudi s tujimi čvekami. Naj omenimo še zanimivejši odlomek iz ljubezenske zgodbe Gwyneth Paltrow:

"Brada Pitta, ki slovi kot eden najlepših moških na svetu, je ljubila v devetdesetih letih, natančneje med letoma 1994 in 1997. Takrat, v svojih zgodnjih dvajsetih letih, menda še ni bila pripravljena za razmerje z devet let starejšim ljubljencem žensk. Danes se ji to ne zdi več prav nič slabega, saj se v trenutkih, ko se ozre v preteklost in razmišlja o tem razmerju, zave, da se razmerje s hollywoodskim zvezdnikom, s katerim se je pri 24 letih celo zaročila, tako in tako ne bi obneslo."

Več o tem, zakaj tako misli, pa v novi Lei ;)

Lea