Ula Furlan: "Imam super mamo!"

Miša Molk in Ula Furlan (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
12. 2. 2014

Simpatična in vedno sproščena Ula Furlan je čedalje bolj prepoznavna v svoji vlogi televizijske osebnosti. Gledamo jo lahko na TV Slovenija, v nanizanki Življenja Tomaža Kajzerja, zdaj pa je dobila še nalogo povezovati Emo.

"Moji dnevi so polni sestankov, v okviru predpriprav za Emo se dobivam z redaktorjem, producenti, tudi vodjo projekta – skupaj snujemo ideje, kako izpeljati vmesni program," pravi Ula, ki bo na TV Slovenija vodila gledalce tudi skozi priljubljeno nedeljsko popoldne, ki ga bodo poimenovali kar NPU – Nedeljsko popoldne z Ulo.

Ker je njena mama Miša prva dama, ki jo povezujemo z Evrovizijo in seveda tudi Emo, smo jo povprašali, ali se bo zatekla po kakšen nasvet kar k mami:

"Druži naju ljubezen do tega tekmovanja, ki ga spremljam čisto od začetkov, odkar sem bila stara 10 let. Vsekakor bova skupaj predihali stvari, prišla bo na generalko, vrgla oko na tekst," nam pove, kako vesela je, da ji je v veliko oporo.

"Mislim, da imam super mamo!" so besede, s katerimi okrona odgovor na vprašanje, ali se z Molkovo dobro razumeta. "Ni samo dobra mama, ampak tudi krasen človek, pa še razume moj smisel za humor!" nam še zaupa simpatična voditeljica, ki je vesela, da sta prerasli preprost odnos mame in hčere in da sta lahko ena drugi zaupnici. 

Več je Ula zaupala novinarki revije Lea, ki jo je povprašala tudi po ljubezenskem življenju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri