Ula Furlan je našla noro dober kos, ta trendovski plašč bi si želela marsikatera, na vsaki je lahko videti več kot odlično!

Lepa kot vedno - voditeljica Ula Furlan. (foto: Foto: Lipa) Foto: Lipa
28. 11. 2022

Popuste, ki jih je ponujal črni petek, je marsikdo izkoristil za nakup kosov, ki so običajno malce dražji.

Če se je med vašimi nakupi znašla podobna jakna, kot jo nosi Ula Furlan, si lahko čestitate. Gre za kos, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode in je s pravimi dodatki vedno lahko povsem trendovski. Gre za daljšo, črno jakno, ki je narejena iz materiala, ki odlično oponaša pravo usnje. Je topla in kot nalašč za večerna srečevanja s prijatelji ali za službene obveznosti (v kombinaciji s klasično srajco ali pisanim šalom).

Ste vedeli, kaj v svoji garaži skriva Denis Avdić?! Ta jekleni konjiček vas bo čisto SEZUL, zeloo težko ga je dobil (z razlogom)

Ula se je odločila za malce bolj "divji" stajling, primeren za zabave, Spodaj je oblekla oprijeto majico s čipkastimi rokavi, medtem ko je zavihala rokave jakne. Zraven nosi vpadljivo torbico živo rožnate barve, ki odlično popestri črno barvo jakne in majice. K temu odlično pristajajo ozke, črne hlače in škornji z robustno, široko peto.

Vaaau, ste videli, kam je šla Jana Morelj in KOGA je odpeljala s sabo? To je zagotovo bil cel žur!

Naša voditeljica je v zadnjem času že večkrat pokazala čudovite kombinacije, ki jih posnema marsikatera dama. Dokazuje, da nam ni treba imeti polno omaro oblačil, od katerih polovice niti ne oblečemo (ali pa jih uporabimo zelo redko). Zato je boljše svojo omaro dopolniti s kakšnimi kakovostnimi kosi, ki bodo uporabni še več sezon. Tak plašč je pravzaprav večen, saj ga v podobnih različicah vidimo skoraj vsako leto. Le dodatki so drugačni - in tukaj bo malce domišljije pri stajlingu še kako prišlo prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)