Ula Furlan o mami Miši: Skupni trenutki naju še bolj povežejo!

Ula Furlan o mami Miši: Skupni trenutki naju še bolj povežejo! (foto: Life class portorož) Life class portorož
Vir: Story
11. 2. 2018

Ena od večjih medijskih zvezd pri nas, edinstvena voditeljica Miša Molk, ni nikoli skrivala, da so druženja s hčerko Ulo Furlan, ki je prav tako kot ona zaljubljena v medije, vedno nekaj posebnega in da morata skupne trenutke zaradi razgibanosti njunega dela vedno skrbno uskladiti.

Pred časom sta se tako za nekaj dni odpravili v Portorož, kjer sta uživali v LifeClassovi raznovrstni ponudbi Term Portorož in se napolnili s pozitivno energijo ter svežim delovnim elanom za nove podvige. Tako Miša kot Ula sta že dolgo čakali na trenutek, ko bosta lahko nekje sami in se posvetili druga drugi.

"Iskreno imava z mamo res dinamično življenje in kar poln urnik delovnih obveznosti. Tako da so najina druženja predvidena le za konce tedna, največkrat ob nedeljah, ko se popolnoma odklopiva in posvetiva druga drugi. Takrat si vzameva čas zase in se odpraviva na Rožnik ter v soncu uživava v dolgem sprehodu in se nadihava tistega svežega zraka, ki naju skozi pogovor napolni s polno mero pozitivne energije," pove Ula in nadaljuje: "Zadnji dve leti sem si želela, da bi se le nama uspelo odklopiti za nekaj dni ter se posvetiti druga drugi. Kajti ko sem bila mlajša, sva to velikokrat počeli in odšli tudi na kakšno potovanje. Tako sva se ob vstopu v novo leto odločili, da se za nekaj dni odklopiva in odpraviva na slovensko obalo v Portorož. Prebivali sva v GH Portorož ter raziskovali in nekaj dni uživali v raznovrstni LifeClassovi ponudbi hotela in Term Portorož. Res sva uživali in še bova, saj sva videli, da naju taki skupni trenutki še bolj povežejo."

Seveda smo Ulo povprašali tudi o tem, kako doživlja mamo kot veliko slovensko televizijsko ikono: "Je izjemna ženska, mati in popoln navdih kot človek v vseh pogledih. Je iskriva, modra, dobra prijateljica, stroga mama, ki natančno ve, česa vse sem zmožna. Tako mi je v veliko oporo in me večkrat angažira, da pri kakšnih zadevah naredim korak naprej. Iskreno mi je zgled v vseh pogledih oz. mama, od katere se kot hčerka lahko veliko naučim. Na svojo mamo Mišo nikoli nisem gledala kot na televizijsko oz. medijsko zvezdo, zame je bila vedno le mama. Šele ko sem sama pred leti imela prve televizijske izkušnje, korake, ko sem snemala reklame, nastopala v filmih in sem vstopila v svet medijev, sem se srečala z močjo medijev. In kaj boljšega kot imeti doma mamo, ki je čez vse to medijsko kolesje že šla in je še vedno vpeta, da mi v vlogi pravega svetovalca z nasveti nakaže oz. pomaga pri pravih odločitvah."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: LifeClass Portorož

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story4/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 4/2018

Story 4/2018, od 01. 02. 2018