Ula Furlan prijateljev ne mara vleči za nos; jo pa zato drugi kdaj nahecajo

Ula Furlan prijateljev ne mara vleči za nos; jo pa zato drugi kdaj nahecajo (foto: Planet TV) Planet TV
14. 11. 2019

Voditeljica, manekenka, kolumnistka in vse bolj tudi igralka Ula Furlan je bila gostja oddaje Znajdi se!, kjer je v družbi voditelja Maria Ćulibrka tekmovalcem v skrito slušalko v ušesu govorila navodila hudomušnih nalog, medtem ko njihovi spremljevalci niso vedeli, kaj točno se dogaja.

"V Marievi družbi sem preživela prijetno in navihano popoldne. Imela sem srečo, da so bili vsi izzivi simpatični in nič kaj hudobni, sem pa vseeno malo zadrževala sapo," je v smehu povedala Ula Furlan, ki ji potegavščine sicer niso preveč blizu, saj jih svojih prijateljem ne pripravlja, zato pa je sama včasih žrtev kakšne, čeprav kaj veliko o tem noče govoriti.

V oddaji Znajdi se!, ki je vsako sredo ob 21. uri na Planetu, jo je presenetil predvsem odziv ene od nič hudega slutečih spremljevalk, ki ni vedela za skrito kamero. "Gospa je skorajda v solzah zapustila prizorišče, ker ni mogla verjeti, kaj se dogaja z njeno kolegico. Tudi tako lahko spoznaš, da smo ljudje, ne glede na to, da gre za igro in šalo. V prvi vrsti empatična in emocionalna bitja, ki si želimo predvsem iskrenih odnosov, čvrstih prijateljstev in zaupanja, ne laži. Prav to pa oddaja Znajdi se! na nek način postavlja pred izziv."

Izmišljati si potegavščine, ki bi jim ljudje nasedli, ni mačji kašelj, je dejala Ula Furlan.

Priporočamo