Ula Furlan priznala, da je med prazniki njen trebušček malo zrasel

Lepa kot vedno - voditeljica Ula Furlan. (foto: Foto: Lipa) Foto: Lipa
10. 1. 2020

Slovenska voditeljica in blogerka Ula Furlan je zadnje dni uživala v Firencah, zdaj pa jo že čakajo novi izzivi.

Ula Furlan je zadnje dni uživala v Firencah, kjer si je uspela napolniti baterije in se v miru pripraviti na novo leto in narediti nekaj novoletnih zaobljub, ki se jih namerava držati.

Med drugim je sklenila, da je čas, da neizprosno bitko napove tudi svojemu trebuščku, čeprav se verjetno strinjamo, da za kaj takega niti ni potrebe, saj ima Ula zares lepo postavo, ki je prav zavidanja vredna. "Novo leto, nov urnik, novi ljudje, nova prizorišča. Nad zaspanost bom šla s spancem in pižamo prej, preden me Netflix vpraša, če sploh še sodelujem. Nad trebušček pa z novim armafleksom, utežmi in še lansko vpisnino v fitnes," je zapisala Ula in ob tem priznala. " Počasi bo konec prazničnih puloverjev. Danes še zadnji dan novega leta - polenjenih, zaspanih vek in francosko sarmičastega trebuščka - šilim v dan."

No, Ula vsekakor ne potrebuje prav veliko zahajati v telovadnico, saj je vedno videti popolno, kakšen kilogram ali dva več pa ji prav lepo pristojita in jih prav nihče v resnici ne opazi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Počasi bo konec prazničnih puloverjev. Danes še zadnji dan novega leta - polenjenih, zaspanih vek in francosko sarmičastega trebuščka - šilim v dan. Jutri gre zares. ⭐️Novo leto, nov urnik, novi ljudje, nova prizorišča. Nad zaspanost bom šla s spancem in pižamo prej, preden me Netflix vpraša, če sploh še sodelujem. #areyoustillhere Nad trebušček pa z novim armafleksom, utežmi in še lansko vpisinino v fitnes. 😁🙌🏻 Med nove urnike, ljudi in priložnosti pa.. previdno. Prisotno. Z rahlim strahospoštovanjem, kot na prvi šolski dan, z nekaj treme in negotovosti, ker vem kaj in kako vse se lahko zaštrika. 🧶🧵 A obenem z izkušnjami, zavedanjem, posluhom. In znanjem. Da, če drugega ne, si lahko z vsega skupaj za naslednje leto spletem vsaj še en naštrikan pulover... ali pa vsaj šal. 🧣❤️

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on