Ula Furlan v čipkastem perilu razkrila čudovito oprsje

Ula Furlan v čipkastem perilu razkrila čudovito oprsje (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
31. 5. 2019

Slovenska voditeljica in blogerka Ula Furlan v zadnjih dneh dobiva veliko pozornosti, saj so njene gole fotografije postale pravi hit.

"Danes gre v svet. Playboy Specialka. Ob vsem skupaj pa me spreletavajo mešani občutki. Še vedno se namreč kdaj bojujem s tem, da ne morem vplivati na to, kako se bo neka »moja« zgodba dokončno razpletla. Kakšen odzven se ji bo pripisal, ko »klopko« spustim iz svojih rok," je svoj zapis na Instagramu začela Ula Furlan.

"Že včeraj me je spodnesel nek rumeni naslov, ki bi ga lahko brali, kot da sem oblačila odvrgla vsaj na pol zato, da bi dokončno proslavila razhod s svojim bivšim fantom," razočarano razmišlja Ula, ki si želi, da bi se javnost bolj kot ob njene osebne zgodbe, "spotikala" ob umetniške fotografije. "Seveda sem pričakovala odzive. A predvsem na svojo »potezo« in še bolj kot ne, na svoje telo. Enega »suhica pa z michelinko v boku« sem že zasledila."

No, kakorkoli že, razgaljene fotografije lepe Ule so naravnost čudovite, narejene z veliko mero okusa in estetike in Ula je lahko upravičeno ponosna nanje in se nima prav ničesar sramovati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes gre v svet. #PlayboySpecialka Ob vsem skupaj pa me spreletavajo mešani občutki. Še vedno se namreč kdaj bojujem s tem, da ne morem vplivati na to, kako se bo neka »moja« zgodba dokončno razpletla. Kakšen odzven se ji bo pripisal, ko »klopko« spustim iz svojih rok. Že včeraj me je spodnesel nek rumeni naslov, ki bi ga lahko brali, kot da sem oblačila odvrgla vsaj na pol zato, da bi dokončno proslavila razhod s svojim bivšim fantom. Nisem. In ojoj, no. Kaj? Strto srce in Ognjemet z luliko obenem? Pajade. Na živce mi gre to. Ta medijsko interpretativna svoboda. Na živce mi gre – ta medkomunikacijski šum, ki se potem (lahko) vplete v neke povsem intimne in osebne zgodbe. In na živce mi gre, da me zdaj žene v čisto druge misli, ki naj bi me peljale v ta zapis. Razhod z nekom, ki je več kot 5 let bil moj najboljši prijatelj in središče mojega osebnega Vesolja, že tako ali tako ni bila najlažja stvar zame. Ja, odneslo me/naju je po svoje in nekako sva že precej časa vedela, da najina ljubezen tiho in glasno piše sama svoj epilog. Bila pa je krasna. Neomadeževana, pristna, čvrsta. Takšna, ki je ne gre pozabit in ki je ne gre zreducirat na par stavkov in njen smisel konca poiskati v razgaljeni foto svobodi. Seveda sem pričakovala odzive. A predvsem na svojo »potezo« in še bolj kot ne, na svoje telo. Enega »suhica pa z michelinko v boku« sem že zasledila. ... Celoten zapis najdeš na: @extraveganza.si / povezava tudi na mojem profilu Foto: @bravnicar Mua: @barvish.si Styling: @miss.birk

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Priporočamo