Ula Furlan: "Zelo rada jem"

Ula Furlan: "Zelo rada jem" (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
7. 10. 2017

Ula Furlan je televizijska voditeljica, manekenka, igralka, od letos pa tudi kolumnistka.

Pri svoji službi najbolj obožuje raznolikost, saj pravi, da z delavnikom od devetih do petih ne bi zdržala. "Počnem več stvari, ki me zanimajo, tako da sem si poiskala eno osnovno službo in še tri zraven, ki se dopolnjujejo. Tako lahko vse moje ambicije in osebnosti sobivajo."

Ula je po duši pravi romantik in obožuje poletje, saj jo na poletja veže nostalgija. Kot najstnica je dva tedna na morju preživela z mamo, dva tedna pa z očetom. Poletja še vedno obožuje, čeprav so trenutno precej bolj delovna in bolj stresna. Zato si vsako leto vzame nekaj podaljšanih vikendov in en daljši dopust. Letos poleti pa se je lotila tudi povsem novega projekta Poletje z Ulo, v sklopu katerega je obiskovala različne slovenske kraje. A tokrat z očmi turistke. "Vedno bolj se srečujem s tem, da bi bila rada bolj ustvarjalna, da bi lahko delala več stvari, ki so mi pisane na kožo. Zdi se mi, da smo ljudje preveč ambiciozni in tekmovalni ter si samo želimo, da bi dosegli čim več ne glede na ceno. Mislim, da bi bilo mogoče bolje, da živimo bolj povprečno življenje, ne hitimo ves čas za nekimi stvarmi, ampak bi morali znati tudi uživati."

Ula je trenutno v srečnem razmerju, tudi fant je umetniška duša, ki jo razume in spodbuja. "Podobno kot jaz tudi on menja različne vloge, saj je DJ, grafični oblikovalec in bobnar, tako da ves čas počne ogromno stvari. Zato je res super, da sta se najina svetova srečala, saj ves čas spodbujava drug drugega. Ko se meni malo ne da, me on malce potisne naprej ali pa nasprotno. Ves čas si pomagava in se spodbujava." V prostem času se Ula rada druži s prijatelji, posluša glasbo, spi, rada pogleda tudi kakšne neumne TV-programe, čisti stanovanje in pospravlja omare. Ko sta s fantom, pa se najraje odpravita nekam, kjer lahko jesta. "Zelo rada jeva, tako da si zelo rada privoščiva dobro kosilo ali večerjo, doma pa samo na hitro kaj skuhava. Ko bom debela, bomo vedeli, kdo je kriv."

Ula, ki je tudi manekenka, pravi, da za svojo postavo ne skrbi pretirano, je zelo slabo in obožuje pico. "Imam srečo, da imam dobre gene, za kar se lahko zahvalim očetu, ki je bil vedno suh. Ko sem bila mlajša, sem si vedno želela več oblin, potem pa sem dojela, da bo očitno ostalo tako. Se pa zadnje čase pozna, da veliko sedim pri računalniku in jem slabo hrano, tako da vidim, da se bom morala začeti gibati, da bom lahko preživela ta ritem življenja, ki ga imam trenutno." S športom se ne ukvarja pretirano, če se za kaj odloči, je to tek ali joga, zelo rada pa tudi plava. "Ni pa tako da bi resno hodila dvakrat na teden, ampak vidim, da bo počasi treba. Sicer se mi res ne da vstati zjutraj in res ne maram budilke, ampak mislim, da se, če se že zjutraj odpraviš telovadit, počutiš precej bolje in si potem tudi zelo ponosen nase. Sicer pa poleti zelo rada plavam in grem večkrat v bazen Ilirija, ki je res retro. Tam odplavam nekaj dolžin in se razmigam."

Ula je v zadnjem času tudi nehala pretirano zapravljati, pospravila je omaro in začela kupovati v trgovinah z oblekami iz druge roke. "Ugotovila sem, da je manj več in da ne potrebujem vsega. Rada imam modo, ampak zakaj bi morala imeti vsako leto novo jakno, ko pa imam eno kakovostno lahko 10 let." Pravi, da občuduje ljudi, ki imajo v omari 20 kosov in jih znajo kombinirati in nositi, na živce pa ji grejo predvsem pritiski, da moraš vedno biti urejen kot iz škatlice. "Zakaj bi se morala s tem obremenjevati vsak dan, ko pa imam toliko drugih stvari, s katerimi se lahko ukvarjam?"

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri