Postavna Svetlana Cigoj ima spet novega, preverite, za kaj gre!

Postavna Svetlana Cigoj ima spet novega, preverite, za kaj gre! (foto: Foto: Janez Ribnikar) Foto: Janez Ribnikar
Vir: Story
20. 3. 2021

Plesalka in voditeljica Svetlana Cigoj je zamenjala že cel kup partnerjev. No, seveda pri tem ne mislimo na intimne partnerje, ampak tiste, s katerimi je plesala in vodila televizijske oddaje.

V oddaji Zvezde plešejo je imela vsako sezono drugega zvezdniškega soplesalca, na TV3 pa je bila sovoditeljica v različnih oddajah. Prvo je ustvarjala pred leti z Radom Mulejem, dve sezoni je vodila Tine Time Show s Tinom Murnom, po novem pa jo lahko gledate vsako soboto ob 21.10 v novi oddaji Vinilni časi, kjer sodeluje z Janijem Krmacem.

"Nova oddaja je zame vsekakor najbolj zahteven zalogaj doslej, saj z Janijem obujava spomine na pretekle čase. Vsak teden se namreč posvetiva enemu letu in predstavljava glasbene uspešnice, modo in druge stvari, ki so zaznamovale določeno leto. Ker se vračamo v leta, ko se še niti rodila nisem, poleg tega pa sem pred sedmimi leti iz rodne Ukrajine šele prišla v Slovenijo, se za oddajo intenzivno pripravljam. Je pa Jani izvrsten sodelavec, tako da se med pripravami in snemanji tudi veliko zabavava," nam je zaupala svetlolasa lepotička.

Sandra Bratuša // Fotografija:TV 3

Nova Story že v prodaji

Story