Hellcats so tudi v teh koronačasih nadvse delavne

Hellcats so tudi v teh koronačasih nadvse delavne (foto: Foto: Dare Brenko) Foto: Dare Brenko
Vir: Story
20. 3. 2021

Najbolj znane slovenske rokerice iz skupine Hellcats kljub izrednim razmeram dobivajo veliko ponudb za koncerte ter radijske oddaje povsod po svetu.

Tako se to poletje, če bo seveda situacija s covidom-19 dopustila, odpravljajo na turnejo po Angliji, kjer bodo med drugim obiskale London, Liverpool, Manchester ... najslovitejša mesta v sodobni rokenrol zgodovini.

Turneja v Londonu bo služila tudi kot premierna točka predstavitve novega singla, ki so ga v času mirovanja posnele v Ljubljani. Morda se bodo punce odločile tam posneti tudi videospot.

Po Rusiji, Italiji, Nemčiji in Avstriji bodo svojo glasbo tako predstavile še zibelki heavy metala, iz kjer tam prihajajo pionirji te zvrsti Black Sabbath, pa seveda Led Zeppelin, Motorhead ...

"Nismo pričakovale, da bomo dobile toliko povabil za koncerte po Evropi. Glasbena industrija po svetu deluje in kljub trenutnemu stanju bendom ne kaže obupati.”" Tako pravijo Hellcats in že pakirajo kovčke za polet čez kanal. Morda koronska kriza pripomore vsaj k večji prepoznavnosti na spletu, punce namreč beležijo ogromne številke na svojih družabnih omrežjih, na katerih imajo več kot 60.000 sledilcev, fotografije pa dobijo tudi po 100.000 všečkov.

Sandra Bratuša // Fotografija: Dare Brenko

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story