Uou! TO po koncu šova Sanjski moški zdaj počne Polona Kranjc (ste to pričakovali?)

Uou! TO po koncu šova Sanjski moški zdaj počne Polona Kranjc (ste to pričakovali?) (foto: POP TV) POP TV
27. 6. 2021

Povedala je tudi, kakšen odnos imata zdaj z Lauro (in ni slišati dobro! 😳).

Pretekli vikend se je Gregor Čeglaj poslovil od kar dveh deklet: Nine Savnik in najmlajše tekmovalke Polone Kranjc, ki smo jo v šovu Sanjski moški spoznali kot predvsem temperamentno dekle brez dlake na jeziku.

Da je takšna tudi v resničnem življenju, smo lahko videli v nedavnem posnetku, ki je zaokrožil po spletu.

Zase pa je zdaj v intervjuju za 24ur povedala naslednje:

"Ja, sama zase vem, da sem zelo eksplozivna in temperamentna, marsikdo se s tem težko spopade, ampak ljudje, ki me poznajo, vedo, da ne bi nikoli nikomur škodovala.

Je pa to nek moj obrambni mehanizem, ki je pri vsakem posamezniku drugačen, nekateri se smejejo, nekateri jokajo in se smilijo sami sebi, nekateri pa se ne pustimo poniževati in se postavimo zase.

Zelo smešno se mi je zdelo, da so nekatere punce izjavile, da se bojijo živeti z mano, po drugi strani pa so me konstantno izzivale in zbadale. Predvidevam, da rade tvegajo. Vem pa sama zase, da imam kontrolo nad sabo in se lahko zadržim v marsikaterem trenutku. In to mislim, da sem tudi dokazala."

Kako pa je komentirala nedavni prepir z Lauro Beranič?

"V bistvu je šlo le za izmenjavo mnenj, ampak zaradi spleta okoliščin je naneslo na prepir. Tisti konec tedna sem bila pri Lauri in nekako je po nekaj napornih in neprespanih nočeh prišlo do slabe volje, obe sva bili že utrujeni, 'izmozgani' od vsega in seveda so živci takrat krajši," je povedala in dodala, da jo je Laura ves večer puščala samo, zaradi česar sta se malo sporekli, a sta zadevo rešili.

Nato pa ji je prekipelo, ko je izvedela za to, da sta se Laura in Nina Radi teden prej dobili v istem baru. Kot je pojasnila, jo je to šokiralo, saj sta se z Lauro "velikokrat pogovarjali o njenem poniževalnem govoru in žaljivkah v oddaji.

Povod za prepir je bil to, da nisem želela, da Laura iz sebe dela norca, ker se po tako grdem obnašanju in poniževanju potem dobiva s takimi ljudmi."

Zaveznici v šovu trenutno nista v prijateljskih odnosih.

"Za zdaj ostajava brez stikov, ampak mislim, da bova uredili stvari, se pogovorili in šli preko tega," je Polona povedala za omenjen portal.

Polona se je po koncu šova posvetila predvsem sebi, da se je vrnila v realnost in vse skupaj "sprocesirala", priznala pa je, da je tudi na polno zaposlena.

"Zdaj že spet normalno živim, kot sem prej, še vedno opravljam tri službe, preživljam čas z družino in predvsem stojim na realnih tleh. Sem pa res zelo hvaležna za to izkušnjo in bi jo ponovila še stokrat," je zaključila.

Fotografija: POP TV

Vir:  Cosmopolitan.si