Ups! Bivša izbranka Jana Plestenjaka pokazala malce preveč gole kože, a se nihče ni pritoževal!

Ups! Bivša izbranka Jana Plestenjaka pokazala malce preveč gole kože, a se nihče ni pritoževal! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
8. 8. 2022

Ob tem prizoru je marsikdo pozabil zapreti usta ... Ker je preprosto: vaaau!

Zagotovo se še številni med vami spomnijo atraktivne temnolaske Tine Gabor, ki je leta 2008 osvojila naziv miss Hawaian Tropic. Zdaj je vplivnica in lobistka, zavzema pa se tudi za pravice živali. Nekoč je bila v zvezi z našim priljubljenim pevcem Janom Plestenjakom, a sta se razšla.

Ooo, TAKŠNA je bila Darja Gajšek pred 20 leti, bi jo prepoznali? Mi smo jo, a šele na drugi pogled!

Tina je še vedno prava paša za oči, saj je nadvse postavna. Pogosto objavlja svoje fotografije in posnetke na Instagramu ter z njimi navdušuje svoje sledilce. Ob zadnji objavi pa je pritegnila veliko pozornosti, saj ji je na posnetku ponagajal veter, ki je dvignil njeno dolgo krilo in razkril seksi in zaobljeno zadnjico. Pod oranžno kreacijo je nosila samo tangice, tako da je prizor resnično ogleda vreden.

Marsikdo se sprašuje, kako ohranja svojo vitko postavo, a Tina je vedno bila med tistimi, ki zagovarjajo zdrav način življenja. Ta vključuje zmernost pri hrani in veliko gibanja, kar se njej še kako obrestuje.

Čeprav je od takrat, ko je osvojila naziv miss, minilo že veliko časa, se sama ni veliko spremenila - še vedno je prava lepotica z dolgimi lasmi, za katero se obračajo številne glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)