Ups! Gregor Čeglaj se je razgovoril o tem, koliko mu je plačal POP TV in s kolikimi je šel v posteljo

Ups! Gregor Čeglaj se je razgovoril o tem, koliko mu je plačal POP TV in s kolikimi je šel v posteljo (foto: POP TV) POP TV
3. 8. 2022

V zadnjem času številni spremljajo njegove objave na družbenem omrežju, v katerih razkrije marsikatero podrobnost iz šova Sanjski moški.

Gregor Čeglaj je odkrito spregovoril o zakulisju priljubljenega šova Sanjski moški, katerega protagonist je bil tudi sam. Tako je med drugim dejal, da je znesek plačila za njegovo sodelovanje v šovu bilo približno 10.000 evrov ter da če bi se o tem odločal zdaj, bi zahteval petkrat več. A poudaril je, da nikoli ni obžaloval tega, da se je odločil za sodelovanje.

Takšne govorice so že pred časom krožile o Gregorju Čeglaju, ki morda ni to, kar mnogi mislijo

Ni govoril samo o svojem znesku, temveč je omenil še honorarje deklet. Pravi, da so dekleta prejela 23 do 24 evrov bruto na dan, dve pa naj bi imeli po njegovih podatkih višji honorar - gre za Ano in za Tjašo. Slednja naj bi dobila okrog 30 evrov, plačali pa naj bi ji tudi letalsko karto.

No, razkril je še eno podrobnost - in sicer to, s kolikimi dekleti je skočil med rjuhe med tekmovalkami v šovu. Po njegovih besedah je šlo za tri dekleta, in sicer Laro, Anjo in Tjašo.