Ups, TO postavno svetlolasko so povezovali z Blažem Švabom, zdaj pa je jasno, kakšno je pravzaprav njuno razmerje

Ups, TO postavno svetlolasko so povezovali z Blažem Švabom, zdaj pa je jasno, kakšno je pravzaprav njuno razmerje (foto: Goran Antley) Goran Antley
19. 9. 2022

Minuli vikend se je pojavil nov trač oziroma govorica, ki je pri marsikomu povzročila dvigovanje obrvi.

Martina Švab, pevka in voditeljica, ki je tudi ustanoviteljica podjetja Mia naravna kozmetika in mojstrica ličenja, je požela veliko pozornosti. Pred kratkim je izdala svoj prvi singel Ogenj v meni.

Številni so se začeli spraševati, kako je povezana s priljubljenim glasbenikom in voditeljem Blažem Švabom, saj imata enak priimek, in marsikoga je zanimalo, ali sta tudi romantično povezana.

No, sama je dokaj hitro razrešila dilemo - za Žurnal24 je povedala, da sicer ljubi Švaba, ampak ne Blaža.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Švab (@martinasvab)

"To vprašanje res pogosto dobim in mi ni težko odgovoriti, da je Blaž moj svak, saj se z družino lepo razumemo," je bila odkrita postavna Martina. Poročena je namreč z Blaževim bratom Miho, s katerim imata 5-letno hčerko ter 9-letnega sina. Na svojem Instagramu občasno objavi kakšen družinski utrinek, spodnji pa naravnost stopi srce, se vam ne zdi?

Martina je še povedala, da sin igra klavir, to ljubezen pa mu pomaga razvijati stric Blaž. Njen mož Miha pa je bratu in Modrijanov rad priskočil na pomoč z ozvočenjem in tehnično podporo. Super, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Švab (@martinasvab)