Urbani plesni film Razpotja

Urbani plesni film Razpotja (foto: Uros Cotman) Uros Cotman
3. 6. 2014 | Promocijsko sporočilo

Kjara Starič Wurst in Kjara's Dance Project so v minuli sezoni občinstvo navdušili z uprizoritvijo predstave "Razpotja", v kateri so se s stalnimi sodelavci ukvarjali z motivi razpotij in pomena življenjskih odločitev. Koliko lažje je ostati v območju udobja in si ustvariti utvaro, da je življenje nekaj, kar se nam zgodi, da nimamo moči in pogojev, da bi ga živeli tako, kot si želimo? A koliko bogatejše je naše življenje, če se odločimo za pogum in sprejmemo svoje odločitve?

Urbani plesni film "Razpotja" je unikatna adaptacija istoimenske uspešne predstave, ki je lani nastala v koprodukciji Cankarjevega doma. Močna zgodba polna čustev, odnosov, zapletov, težkih odločitev in rasti (Tomaž Letnar), koreografija polna človeškosti (Kjara Wurst) ter odlična igra, izvedba in rast plesalcev KDP, so bili razlog zakaj se je predstavo adaptiralo v film. V sodelovanju z Ambrosio, odlično režiserko (Vesna Zorman) in snemalci (Uroš Cotman, Ivo Houben, Vesna Zorman), je film v celoti posnet na različnih urbanih lokacijah v Ljubljani, od zapuščene tovarne Rog do obrežja Ljubljanice, kar daje občutek kot da se celotna zgodba odvija v realnem življenju.

Oglejte si video napovednik:

Film bo na sporedu v Cankarjevem domu v sredo, 4. junija in četrtek, 5. junija, ob 20. uri, vstopnice lahko kupite tukaj>>>.