Urnik Tanje Žagar manj natrpan, kot je bil pred rojstvom sinčka Karla

Urnik Tanje Žagar manj natrpan, kot je bil pred rojstvom sinčka Karla (foto: Lidija Mataja, Goran Antley, Instagram, osebni album) Lidija Mataja, Goran Antley, Instagram, osebni album
Vir: Lady
4. 7. 2018

Ena izmed najbolj priljubljenih pevk na sončni strani Alp Tanja Žagar že več kot pol leta živi svoje sanje. 13. oktobra lani je namreč postala mamica sinčku Karlu in glede na to, da je nastopala skoraj vse do zadnjega dne, so številni v šali radi dejali, da bo rodila kar na odru.

Na srečo je vse skupaj potekalo brez zapletov, Tanja pa je rodila v ljubljanski porodnišnici. Čeprav so številni mislili, kot se je to že zgodilo pri nekaterih zvezdniških mamicah, da se bo zaradi nove vloge v življenju poslovila z glasbenih odrov, se to ni zgodilo, saj je že kmalu po porodu začela nastopati, ampak – da ne bo pomote – v nekoliko bolj prilagojenem programu.

Njen urnik je mnogo manj natrpan, kot je bil pred rojstvom sinčka Karla, s katerim se zadnje čase kar veliko sprehaja ob svojem domu v središču Ljubljane. Ob tem seveda ne pozabi na zvesto občinstvo, saj vedno objavi kakšno osebno fotografijo na družbenih omrežjih, ki v hipu prejme ogromno všečkov.

Tanja Žagar: Dobre volje ji ne zmanjka

Samo, da se žaga

Tanja pa ni znana le po dobri volji, ki jo deli na odru ali pa če jo slučajno srečamo med nakupovanjem. Tisti, ki so jo že obiskali na njenem domu, vedo, da je tudi izvrstna gostiteljica, ki vedno poskrbi, da so na mizi takšne in drugačne dobrote, sploh tiste sladke. Priljubljena glasbenica je že večkrat povedala, da pri njej vse leto diši po peki, saj je to še eden izmed njenih hobijev, sploh decembra, ko vsi radi pečemo in se obdarujemo, pa se njena pečica skoraj da ne ustavi. In kaj rada pripravi? Lahko bi rekli, da skoraj ni stvari, ki je ne bi znala pripraviti, seveda pa – ker so vsi v njeni družini sladkosnedi – prevladujejo sladice, tako da na mizi najdemo kolače, pite, mafine, makovo potico in še bi lahko naštevali.

Tanja Žagar: Dobre volje ji ne zmanjka

Žagarjeva ob tem večkrat pove, da bi lahko imela, če ne bi prepevala, pravo domačo žagarsko slaščičarno. Da, življenje s Tanjo Žagar je res polno dobrot. In vse te dobrote, sicer skozi glasbo, deli s svojimi zvestimi poslušalci že od tistega dne, ko je bila še nagajiva lisička.

Besedilo: Alesh Maatko // foto: Lidija Mataja, Goran Antley, Instagram, osebni album