Uroš Bitenc se je moral posloviti iz šova Zvezde plešejo

26. 3. 2018

V tokratni oddaji šova Zvezde plešejo sta se morala od plesnega parketa in boja za plesni globus posloviti Uroš Bitenc in Valeriya Musina.

Uroš Bitenc se je že pretekli teden boril za obstanek v šovu, tokrat pa se mu ni izšlo. V tem tednu je mislim predvsem na družino, ki je zanj na prvem mestu, še posebej od trentka, ko je postal oče. To sta s soplesalko Valeriyo prikazala tudi s cha cha chajem.

"Ni bilo tako dobro kot prvič, pa ne slabše kot drugič. Obudi čustva, da vidimo spet tvoj mega nastop," je komentiral Lado Bizovičar, Andrej Škufca pa je strogo dodal: "Pri tebi me moti, da deluješ rahlo nekoordinirano. Ne se ustrašit hitrosti plesa!" Uroš in Valeriya sta si priplesala 19 sodniških točk, kar pa na koncu ni zadostovalo za obstanek v šovu.

"Jaz sem res užival. Če me boste naslednje leto še poklicali, se ne bom branil. Veliko sem se naučil in še bom zaplesal," je dejal takoj po izpadu. Kdo bi vedel, morda pa se bo za Uroša našla še ena priložnost in ga bomo spet lahko gledali na plesnem parketu.

Priporočamo