Uroš Bitrenc in prvo skupno družinsko kampiranje ter odprava na Krnsko jezero

Radijec in njegova žena ter igralka Antea, se očitno dobro dopolnjujeta tudi glede vikend oddiha in popestritve poletnih dni. Oddih v naravi jim vsekakor dobro pristoji (Fotografija: Instagram) (foto: Instagram Uroš Bitenc) Instagram Uroš Bitenc
16. 7. 2018

Da je radijski voditelj eden bolj zabavnih in skrbnih zvezdniških očkov pri nas, pričajo paparazi fotografije - Uroša Bitenca so ujeli s hčerko Ulo Sijaj v trgovini.

Po slikah sodeč, se je mladi očka namreč spet domislil nekaj zabavnega za svojo družinico. Seveda tudi tokrat ni šlo brez športa. Uroš je v Mercatorjevi nakupovalni košarici pridno nabiral »rekvizite« za kampiranje. In že minuli vikend je mlada prvič kampirala, kar smo opazili na socialnem omrežju Instagram. Uroš je ob skupinski fotografiji zapisal: »To je svoboda«. Mlada družinica resnično deluje srečna v objemu neokrnjene narave, v Bovci. Ker pa samo kampiranje seveda ni »dovolj«, se je mladi očka Uroš z malo bebo odpravil na Krnska jezera, kar ni ravno majhen vzpon.

Vse pohvale! Najverjetne to ne bo edini takšen oddih letos ... verjetno nas bodo Bitenci spet kmalu presenetili s kakšno objavo iz divje narave.

Značke: Uroš Bitenc

Priporočamo