Uroš Slak: "Ja, sem nepristranski in kritike me prav nič ne ganejo!"

Uroš Slak: "Ja, sem nepristranski in kritike me prav nič ne ganejo!" (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
Vir: Lady
28. 12. 2016

"Ja, sem nepristranski in kritike me prav nič ne ganejo. Pa ne zato, ker bi vse naredil prav, vsi delamo napake. Vse, kar delam, je v bran malemu človeku, zanj govorim, zato me očitki ne zmotijo," je v oddaji Zajtrk PR'Andreji povedal novinar in televizijski voditelj Uroš Slak.

Piarovka Andreja Jernejčič je do zdaj v svoji oddaji gostila že številne zanimive goste, med njimi ljubljanskega župana Zorana Jankovića, novinarja in voditelja Igorja E. Berganta, direktorja Rika Janeza Škrabca in druge. Jernejčičevi je uspelo, da je ponavadi resnega Slaka tudi nasmejala. Nasmehi so sicer namenjeni njegovim ljubeznim: sinu Aljažu, teku in novinarstvu, ki ga opravlja zelo resno. "Govorim za ljudi, ki se jim je zgodila krivica. Nisem pristranski. Če bi naredil eno izjemo, bi moral odpustiti vsem in to ne gre." Kljub resnim temam je bilo v studiu prijetno vzdušje.

Med občinstvom smo opazili številne znane obraze, med njimi Romano in Antona Piskarja iz vodstva podjetja Piskar, Sašo Boštjančič, direktorico podjetja Moja zaposlitev, pa detektivko Bernardo Škrabar. V sproščenem vzdušju studia se je jim je pridružil tudi legendarni pevec Lado Leskovar, ki je ob koncu tudi zapel. "Ker toliko razmišljam in se osredotočam na delo, se velikokrat zgodi, da kaj pozabim, zato velikokrat ponovim pot od avtomobila do pisarne. Tudi kadar tečem, veliko razmišljam in pogosto se ustavim, da si kaj zapišem. Pri šestem kilometru, takrat pridejo čiste misli," je še povedal televizijski voditelj, ki je po oddaji odšel v svojem slogu – hitro.

A. K.