Uroša Slaka ujeli z novo punco!

Uroša Slaka ujeli z novo punco! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
17. 7. 2017

Poletje je že na vrhuncu in kot vsako leto tudi zdaj dežujejo fotografije znanih z njihovih počitnic. Tokrat se je obvestilo, ki smo ga prejeli na naš že znani elektronski naslov nova@adrimedia.si, glasilo: "Pozdravljeni, pošiljam slike Uroša Slaka s 'ta novo' na plaži ..."

V vročih dneh se tudi znani ne morejo upreti vabljivim morskim valovom in toplemu soncu, tudi televizijski voditelj Uroš Slak ni nobena izjema. Paparac ga je tako že na začetku poletja ujel na hrvaški obali, kjer se je poletnim radostim predajal v družbi svoje boljše polovice.

Lovrečica pri Umagu je že dolga leta poletna rezidenca televizijca, ki s svojimi pronicljivimi vprašanji 'slači' sogovornike, tokrat pa so ga na plaži v kopalkah ujeli drugi. Plaža, napolnjena s turisti kot tudi nekaj domačini, je Urošu Slaku namreč zelo domača. Kot je naključnim papapracom namreč še uspelo izvedeti od domačinov, se Slak pogosto odpravi na svoj vikend, v apartma, ki je blizu plaže, medtem ko le redko čas nameni poležavanju na plaži, zato so bili obiskovalci obale tokrat še bolj presenečeni, saj mu je družbo delala mična spremljevalka.

"Najprej se je sončnim žarkom nastavljala le gospodična, zatem pa je na plažo prišel tudi on. Odpravil se je v vodo, kjer je zaplaval med valove, se na obali posušil na soncu in se skupaj z dekletom odpravil nazaj v stanovanje," nam je zaupal paparac, ki je ujel zaljubljenca. Ta si sicer na plaži nista izkazovala pretirane pozornosti, vendar pa so nam očividci potrdili, da za Slaka to ni nič nenavadnega, saj ga tudi nikdar poprej niso videli ob izmenjevanju nežnosti.

Vsi pa so se začudili, v kako dobri formi ostaja televizijski voditelj. "Vidi se mu, da je pravi športnik," so nam priznali z navdušenjem obiskovalci plaže in ob tem povedali, da je tudi njegova spremljevalka uplenila številne poglede – vitke postave, bujnega dekolteja in dolgih temnih las.

Maja Muhič