Urša Čepin: Iskreno o novem fantu!

Vir: Story
19. 6. 2009

Letošnja najbolj razvpita ločenka Urška Čepin, ki se zdaj podpisuje tudi s svojim dekliškim priimkom Hočevar, je, kot pravi, spet srečno zaljubljena. Napake, da je medijem do konca razgalila svojo zasebnost, ne namerava ponoviti, izjemo je naredila le za Story.

“Ko me je prvič zagledal, je vedel, da je to tisto, kar išče, a prej ga nisem zanimala, ker sem bila poročena,” razneženo začne pripovedovati o svoji novi ljubezni, fantu Danilu, ki ga bo javno izpostavila samo enkrat, v naši reviji.

“Ko sva se prvič videla, sva se veliko družila, pogovarjala, hodila na izlete,” Urška opisuje nov začetek, ki pa se je začel le s prijateljstvom, ki je pozneje preraslo v nekaj več. Pravi, da ju je zbližala podobnost, ob njem se počuti varno, on jo nasmeji in ne spomni se, kdaj je nazadnje preživljala tako lepe trenutke.

“Res me ljubi, mi stoji ob strani, me spodbuja pri vsem. Prav tako se on počuti ob meni. Našli sva se dve sorodni duši,” o njem govori samo v presežnikih in se zraven pošali, da je zanj tudi ona nekaj posebnega, saj je njegovo prvo dekle, ki ima blond lase.

Trudi se, da bi bilo tudi njemu tako lepo, kot je njej. Razvaja ga z odličnimi zajtrki v postelji in gurmanskimi večerjami, on pa se ji nato oddolži s povabilom na sladoled ali v kino in s kozarčkom penine, ki jo Urša obožuje.

“Najbolj ga je presenetilo to, da sem v resnici popolnoma drugačna, kot so me v zadnjih mesecih predstavljali v medijih. Pravi, da sem najbolj preprosta, pozorna, prilagodljiva punca v njegovem življenju. Da sem pridna, da dobro kuham, rada pospravljam in sem vedno nasmejana. Misli, da sem popolna,” pravi Urša in se pohvali, da ji je Danilo že izpolnil eno od življenjskih želja. Za nekaj dni jo je peljal v Beograd.

Nova Story že v prodaji

Story