Urša Hočevar Čepin: Zalita s spermo!

Vir: Nova
3. 8. 2009

Prsata pevka si je privoščila 14 dni nepozabnega dopusta v Črni gori. S fantom Danilom Strgarjem sta raziskovala nepozabne bisere te države, pa tudi skrite kotičke drug drugega. Ugotovila sta marsikaj – tudi to, da ležalniki na plaži v Budvi zdržijo adrenalinski seks.

Lepa Urška je seveda odšla na dopust s svojim fantom, s katerim sta, kot pravi, še vedno noro zaljubljena. Svoje ljubezensko gnezdece sta si omislila kar pri Danilovih sorodnikih, ki imajo v Črni gori družinsko hišo, uporabljajo pa jo izključno za počitnikovanje.

Tam sta bila prvič, a ker sta se imela tako lepo, bosta take počitnice zagotovo ponovila. Ne le, da sta raziskovala kulturne in naravne znamenitosti Črne gore, povsod sta poskušala najti še kakšen skrit kotiček, kjer bi lahko potešila radovednost, ali je v njenih hlačkah kaj mokro in bo Danilov čolniček lahko zapeljal v njen pristan.

»Danilo me je neprestano masiral. Stopala, noge, hrbet,« pravi Urška o pregrešni igri Danilovih prstov, ki se je seveda velikokrat končala s seksom – tudi na ležalnikih na plaži v Budvi, takrat pa so njegovi prsti seveda zašlatali vse kaj drugega kot le Urškin hrbet.

»Najboljši seks v zadnjem času sem doživela prav z Danilom. On se mi zna res posvetiti in me zadovoljiti, kot me že zelo dolgo ni nihče,« pravi blondinka, ki s tem misli na seks na ležalnikih na eni izmed plaž.

»Najlepši trenutek je bil, ko me je po trebuhu pošprical s spermo. Nikoli ne bom pozabila, ko sem zadovoljena ležala na ležalniku, sperma pa je drsela na peščena tla,« se iskreno zahihita ter doda, da sta seveda pazila, da ona ni preveč na glas stokala, on pa ne preveč tresel ležalnika. »Potem sva spila še koktejlček in se naprej martinčkala na vročem soncu.«.

Danilo jo obožuje

Ta čas je bil njen sinček Val v varstvu pri Uršini mami Tatjani, a ga je mamica zelo pogrešala. »Vsak dan sva si pošiljala slikice, se pogovarjala in komaj sem čakala, da ga vidim,« pravi Urška, ki jo je Danilo razvajal na vsakem koraku.

»Kupoval mi je rdeče vrtnice, me vsak dan vozil na lepše, na zabave, v mesta … Jaz pa sem mu kaj skuhala ali pa sva šla v restavracijo.« Seveda ni treba posebej omenjati, da v Črno goro hodi veliko Slovencev, zato so joškarco spoznavali na vsakem koraku, a je to ni zmotilo.

»Nisem sramežljiva in z Danilom si rada nežnosti izkazujeva povsod. Sva zelo strastna – pa če gre za poljubljanje, seks ali prepir.« In med tem, ko sta se sprehajala po Črni gori, Danilo ni mogel spustiti oči z njenih jošk in seksi ritke. »Tako mi je všeč, da je moj moški tudi moj oboževalec,« še pravi zaljubljena Urška.

Je odšla na liposukcijo trebuha?

Ko smo dobili Urškine fotografije iz Črne gore, nismo mogli mimo njenega lepega in čvrstega trebuščka. Je odšla na liposukcijo?

»Ne, nisem. Ampak zadnje čase se res veliko ukvarjam z Valčkom, vedno nekaj tekava za žogo, se igrava. Manj ko misliš na izgubo kilogramov in se obremenjuješ z njimi, prej izginejo. Res pa je, da sem čez zimo delala trebušnjake, zdaj pa jih ne več,« je dejala Urška

Marjanca Scheicher

Priporočamo