Urška Bačovnik Janša kupila priročnik Moški orgazem

Vir: Nova
13. 7. 2009

Na naše uredništvo je prejšnji teden prišla novica, da je imela najbolj znana nevesta tega leta, zdaj že srečno poročena gospa Urška Bačovnik Janša, v tednu pred poroko v rokah priročnik za boljši moški orgazem. Novico smo seveda takoj zagrabili, saj se nam zdi prav prikupno, da se je po knjigo odpravila kar zdravnica sama.

V začetku tedna je prelepa Urška obiskala znano ljubljansko knjigarno Vale Novak. »Prišla je vsa zamaskirana, da je ne bi prepoznali. Nosila je ogromen klobuk, obraz pa je skrivala za ogromnimi sončnimi očali. V prodajalno je vstopila vsa urejena in se kar malce sramežljivo odpravila na oddelek spolnosti. Po kratkem ogledu knjižnih polic je prišla na blagajno, kjer je kupila priljubljen priročnik Moški orgazem,« nam je zaupala priča, ki je takoj prepoznala Urško Bačovnik.

Zdaj je torej jasno, kaj sta srečna mladoporočenca med drugim počela na medenih tednih v gorah v okolici prelepe Trente. Kot smo že enkrat pisali, komaj čakamo, da zakonca Janša sporočita veselo novico o naraščaju. Navsezadnje je nagajivi priročnik še en dokaz, da Janez in Urška delata na tem.

Zoja Ahlin

Priporočamo