Urška Bačovnik Janša: Sina še kar skriva

Urška Bačovnik Janša (foto: Story press) Story press
Vir: Story
11. 11. 2011

Naš fotograf je prejšnji vikend na ljubljanski tržnici v svoj objektiv ujel Urško Bačovnik Janša, trenutno najbolj zaželeno osebo, saj se je takoj po rojstvu sina Črtomirja umaknila od radovednih oči javnosti. Žena politka Janeza Janše si je tako v družbi prijatelja in prijateljice privoščila sproščen dan med branjevkami, v vozičku pa je ves čas mirno spal njen trimesečni sinček.

Urška je zadnje dni pred porodom s svojim možem Janezom preživela v Trenti, kjer sta že leta prej redno preživljala svoj poletni dopust, saj oba veljata za predana alpinista in se najbolje počutita prav v neokrnjeni naravi. Čeprav sta se med hribi umaknila od javnosti in je Urška večino časa izkoristila za branje, kuhanje in lenarjenje, pa je novica o rojstvu njunega sina Črtomirja, ki je na svet prijokal 18. avgusta v celjski porodnišnici, hitro prišla v medije, kjer se je že od prvega dne začelo ugibati, kakšen je njen prvorojenec, za Janeza pa je bil to že tretji otrok.

V zadnjih mesecih je radovednost še naraščala, saj se zakonca na družabnih dogodkih nista pojavljala skupaj, toliko bolj pa je Urška presenetila našega fotografa, ki je prav na tisti dan nakupoval na ljubljanski tržnici.

Več v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story