Urška in Denis se bosta skupaj vrgla iz letala

Vir: Lea
27. 4. 2013

Radijski in televizijski voditelj Denis Malačič se je lotil nadvse zanimivega projekta z naslovom 100 izzivov. Skupaj z znanimi Slovenci bo počel najbolj nenavadne stvari, ki ga bodo vodile do roba njihovih zmožnosti.

"Projekta sem se lotil, ker sem bil željan kakšnega novega izziva. Zakaj bi sprejel samo enega, če jih lahko sprejmem 100? Iztočnico mi je dal prijatelj, ko mi je povedal za fanta iz Amerike, ki je v letu dni opravljal sto različnih služb, in mi predlagal, da bi tudi sam storil kaj podobnega.

Približno takrat pa sva se po dolgem času pogovarjala s trenerjem boksa, Igorjem Rašićem, ki mi je predlagal, da bi me pripravil za borbo v ringu za eno izmed prihajajočih tekmovanj. In tako ni ostalo samo pri tem izzivu, ampak sem se odločil, da se lotim še 99 drugih.

Najprej je to bila majhna ideja, ki pa je v slabih dveh mesecih prerasla v vseslovenski projekt, ki ga bomo nadgradili s spletno stranjo, tam pa vse izzive in priprave nanje dokumentirali s slikami, videoposnetki in blogi.

Med znanimi se mi bo pridružila tudi Urška Hočevar Čepin, s katero bova skočila s padalom. Predloge za izzive sva zbirala na Facebook strani projekta, Urška pa je izmed vseh predlogov izbrala prav skok s padalom," je povedal Denis.