Urška Čepin nekoč noro popularna, zdaj pa doživlja najbolj temno obdobje svojega življenja

12. 10. 2022
Deli
Urška Čepin nekoč noro popularna, zdaj pa doživlja najbolj temno obdobje svojega življenja (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Pevka in voditeljica Urška Čepin je trenutno v velikem šoku, saj še vedno ne more verjeti, da se ji je zgodilo vse to, s čimer ji je življenje postreglo v zadnjih mesecih.

"Velik šok. Oče je bil zdrav, vitalen, iznenada pa je doživel srčni zastoj, ki je bil zanj usoden. Tega res nismo pričakovali, saj je bil še mlad. Moja mama je tako v roku enega meseca izgubila mamo in moža, zato smo sedaj vsi osredotočeni na to, da ji stojimo ob strani," je o svoji veliki izgubi za spletni portal Žurnal24 povedala nekoč izjemno popularna pevka Urška Čepin.

Urška, ki je nekoč vodila oddaje, nastopala v resničnostnih šovih in nastopala po vsej Sloveniji, trenutno doživlja enega najtežjih obdobij v svojem življenju, saj dve tako veliki izgubi nikakor nista enostavni, še posebej ne, če izguba pride tako nepričakovano in kar čez noč.

Zdaj se seveda trudi stati ob strani svoji ljubljeni mami, ki jo potrebuje bolj kot kdajkoli prej, obenem pa se seveda tudi sama težko sooča z izgubo očeta, ki ji je bil vedno v oporo.

Sožalje Urški izrekamo tudi v našem uredništvu in ji želimo, da bi imela v prihajajočih tednih čim več poguma, moči in energije, da bi lahko čim lažje prehodila to izjemno težko obdobje v njenem življenju.

Preberite še: Na ušesa nam je prišlo, da se je ta znana Slovenka ločila! To je vse, kar vemo!

Preberite še: Novinarka POP TV dala odpoved in danes živi takšno pravljico!