Urška Čepin: Osvojila Jeleno Karleušo

Urška Hočevar Čepin (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
15. 3. 2011

V petek se je zaključil šov Dvor in seveda so si od Slovencev ob tem najbolj oddahnili Urškini najbližji. Vsi so jo že pošteno pogrešali, še najbolj njena mami Tatjana in sin Val. Še pred koncem pa se je v Dvoru zgodil velik preobrat – predvsem za Urško, saj je na njeno stran stopila ena največjih balkanskih zvezdnic!

V zadnjem tednu resničnostnega šova je v beograjski studio prišla ena največjih balkanskih turbofolk zvezd Jelena Karleuša. Znano je, da jo Urška močno občuduje, lani se je celo govorilo, da bosta v Sloveniji nastopili skupaj, Urško pa je kontaktiral tudi Jelenin menedžer, seveda z razlogom: da bi Urška na Balkanu postala zvezda enakega kova kot Jelena. A za veliki preboj je Urška opozorila sama nase in pri tem ji ni pomagal noben menedžer.

Opazila pa jo je celo Karleuša, ki jo je v Dvoru pohvalila: »Urška je slovenska kraljica, zasluži si vse pohvale. Svojo vlogo je krasno odigrala in naredila preboj. Občudujem jo in res škoda, da je že izpadla. Tudi jaz imam v sebi slovensko kri, slovenske korenine, in to s ponosom povem. Urška pa je resnično absolutna slovenska kraljica,« je še poudarila, seveda pa vmes velikokrat rekla: »Moja Urška, moja Slovenka ...« Jasno je torej, da so na našo Urško oči vrgli tudi tuji zvezdniki, ki sicer veljajo za samozadostne in le težko priznajo, da je poleg njih uspešen še kdo drug.