Čepinova potrdila napad, dobili tudi odziv policije!

Urška Hočevar Čepin (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
27. 1. 2014

Kot smo poročali, so v soboto, 18. januarja, v jutranjih urah na enem od ljubljanskih bencinskih servisov zamaskirani moški napadli Urško H. Čepin. Pevko smo poklicali za komentar.

"Žal vam ne morem ničesar povedati ali komentirati, saj policija dogodek še preiskuje. Vem pa samo to, da se je ta incident zgodil zaradi zadev iz preteklosti," je na kratko komentirala pretresena Urška.

Pevka je po dogodku odšla na ljubljanski Klinični center, kjer so seveda preverili njeno zdravstveno stanje in posledice fizičnega napada.

Policija potrdila informacijo

"Zaradi spoštovanja določil o varstvu osebnih podatkov policija ne more odgovarjati na vprašanja, ki se nanašajo na konkretne fizične osebe. V tem primeru lahko le potrdimo, da so policisti obravnavali dogodek, ki vsebuje elemente prekrška v zvezi javnega reda in miru, 18. 1. 2013 okoli 5. ure v eni izmed prodajaln na Celovški cesti v Ljubljani. V dogodku je bilo vpletenih več oseb. Policisti okoliščine preverjajo in postopajo v skladu z določili Zakona o prekrških. V zvezi dogodka policija ne more posredovati fotografij ali videoposnetka," nam je na vprašanja o dogodku odgovoril Vinko Stojnšek, predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana.