Urška Čepin se je srečala z roko pravice

Urška Čepin (foto: Helena Krmelj) Helena Krmelj
Vir: Lea
17. 7. 2013

Urša Čepin je pred dnevi doživela neprijetno srečanje z roko pravice. Policija, ki ji je sledila z nočne zabave v Rogaški Slatini, jo je legitimirala kar v hotelu, kjer je imela rezervirano prenočitev.

V zadnjem času je delo Urše Čepin osredotočeno na zabave, kjer animira goste in jih zabava z velikim šov programom. Povezala se je tudi s pevcem Koradom ter tako še dodatno zapolnila svoj program ob koncih tedna. Pred kratkim se je tako udeležila zabave v Rogaški Slatini.

"Moj prijatelj ima tam lokal, kjer sem bila gostja večera," nam je povedala Urša. "Domačini so mi zaupali, da odkar je Hrvaška pristopila Evropski uniji in je padla meja, je tam okoli veliko več policistov, kot jih je bilo nekoč. Zlasti po 1. juliju. Carine ni več, je pa ogromno policije. Veliko domačinov je ostalo brez vozniških dovoljenj, ker so jih ponoči ustavljali čakajoči policisti iz zasede," še doda Urša.

No, nekaj podobnega se je dogodilo tudi njej, ko je zapustila lokal Soffy. V zgodnjih jutranjih urah se je vračala proti svojemu domu, ko jo je doletelo srečanje z roko pravice.

Vse podrobnosti o neprijetnem dogodku, ki se je končal tako, da je Urška dobila kazen, izveste v novi številki revije Lea.