Urška Čepin: Trenira tajski boks!

Vir: Lea
20. 1. 2011

Urška je v soboto z letališča v Trstu odletela v Beograd, kjer se bo več tednov snemal resničnostni šov Dvor. Le nekaj dni prej pa se je odločila, da bo hodila na ure tajskega boksa v fitnes center Sokol, ki je na novo odprt od lanskega septembra v Kamniku.

Njen trener je Philip Bokalj, večkratni državni prvak v različnih disciplinah tako tajskega boksa kot K-1 in low kicka, dvakrat je nastopil na evropskem pokalu Nemčije v tajskem boksu, na katerem je obakrat dosegel 8. mesto, s slovensko kickboks reprezentanco pa se je udeležil tudi pokala Italije v full contactu.

Urška je povedala: “Ta šport mi je všeč že dolgo časa, bila sem celo na boksarskem prvenstvu v Bosni. Preden sem se odločila za treninge s Philipom, sem nekajkrat poskusila, in zdelo se mi je odlično za sproščanje odvečne energije.” Pa bi se je morali moški po novem bati? “Ne, ker nisem agresiven tip človeka. Vedno so me zanimale drugačne stvari, v mladosti sem na primer s fanti igrala košarko in nogomet. To me je bolj zanimalo kot pa kakšna aerobika. Na to nisem v življenju še nikoli hodila, prej bom boksala!”